Monday, 10 June 2019 10:04

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΝΕΪΡΟ: Συγκεντρώθηκε όλο το χρηματικό ποσό για την αντιμετώπιση του προβλήματος της υγείας του

Written by 
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΝΕΪΡΟ: Συγκεντρώθηκε όλο το χρηματικό ποσό για την αντιμετώπιση του προβλήματος της υγείας του

    Σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του τραγουδιστή των Womb of Maggots, Γιάννη «Μινέιρο» Μινάρδου, εν τέλει συγκεντρώθηκε όλο το -υψηλό- ποσό που απαιτούταν για την αποκατάσταση του σοβαρού προβλήματος στο πόδι που αντιμετωπίζει ο 41χρονος μουσικός εδώ και πολλά χρόνια.

    Τους τελευταίους μήνες είχε κινητοποιηθεί μεγάλο κομμάτι της ελληνικής metal σκηνής με συναυλίες οικονομικής στήριξης και δωρεές ώστε αυτός ο άνθρωπος να αντιμετωπίσει τον προσωπικό του Γολγοθά με επιτυχία. Μία από αυτές τις συναυλίες, διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του METAL HAMMER την 11η Απριλίου στο Remedy:

    Τελικά, και κατά τα λεγόμενα του ίδιου, αυτό το ποσό όχι μόνο καλύφθηκε, αλλά μαζεύτηκαν και κάποια επιπλέον λεφτά, τα οποία θα πάνε σ' έναν συνάνθρωπό μας στη Χίο που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με το πόδι του. Ακολουθεί ολόκληρο το μήνυμα του Γιάννη:

    «Δύο υπέροχες μέρες πέρασαν, μιλάω για Together We Can, Together We Stand for Ioannis και Συναυλία Οικονομικής Στήριξης - Για τον Φίλο μας Jon Mineiro...

    Θα πω δύο πράγματα για αυτό που έζησα πρώτα, Παρασκευή 7 Ιουνίου:
    μπαντάρες, ανθρώποι και μια τεράστια αγκαλιά από αγάπη που πλημμύρισε μέσα στο An Club.
    Όλα ήταν πραγματικά υπέροχα, ένα συνεχόμενο χαμόγελο και ειδικά όταν είδα ανθρώπους που γνωριζόμαστε μόνο μέσα απ'το διαδίκτυο όπως και τους ανθρώπους που είχα να δώ χρόνια και είχαμε χαθεί, εντάξει εκεί έφυγαν και δύο δάκρυα.
    Έκανα επίσης καινούργιες φιλίες, ανθρώποι που έχουμε πολλά να πούμε...

    Ας πάω τώρα μια μέρα πίσω, στην νέα Υόρκη, στην Αστόρια, την Πέμπτη 6 Ιουνίου, έγινε μια συγκέντρωση από Έλληνες της ξενιτιάς στο Kefalos Society of America, Inc.
    Εκεί λοιπόν έγινε ένα τεράστιο θαύμα θα έλεγα αν μου επιτρέπετε, μου ήρθε ένα μήνυμα και μου είπαν ότι μάζεψαν 51 χιλιάδες δολάρια, το ξανά λέω, 51 χιλιάδες δολάρια...

    Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω, ημουν για πολύ ώρα χωρίς να μιλάω εχτές...
    Αυτές της μέρες θα αναφέρω πόσα λεφτά έχουν μαζευτεί, θα δούμε και την αλλαγή με το συνάλλαγμα και επίσης περιμένουμε και κάποιες επιταγές που πρέπει να περάσουν πρώτα από την τράπεζα...

    Ο αριθμός που κυνηγάμε, πάνω κάτω τον γνωρίζετε, επειδή βλέπω ότι μάλλον θα βγουν περισσότερα, εγώ προσωπικά θέλω ό,τι παραπάνω βγει, να το δώσω σε ένα παιδάκι από την Χίο που έχει παρόμοιο πρόβλημα.
    Νομίζω πώς αυτό είναι ό,τι πιο τίμιο μπορώ να κάνω... θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχετε κάποια αντίρρηση για αυτήν την κίνηση μου ξέροντας ότι κάποιοι δώσαμε το υστέρημά σας για εμένα.

    Ευχαριστώ πολύ πραγματικά και εύχομαι υγεία σε όλον τον κόσμο, πιστεύω σύντομα να διορθωθούν κάποια πράγματα στο κράτος που ζούμε ώστε το επόμενο παιδί που θα έχει κάποιο πρόβλημα να μην αντιμετωπίσει όλα αυτά που πέρασα τα τελευταία χρόνια με την γραφειοκρατία.»