Tuesday, 02 July 2019 14:32

THIS.IS.HAMMER.415 - IOYΛIOΣ 2019

Written by 
    THIS.IS.HAMMER.415 - IOYΛIOΣ 2019

    40 Years of Heavy Metal Thunder

    Never Surrender! Το τραγούδησαν και το κάνουν πράξη εδώ και 40 ολόκληρα χρόνια. Τόσος καιρός πέρασε από το πρώτο album των Saxon και έκτοτε το βρετανικό heavy metal θωρηκτό βγάζει σταθερά εκπληκτικούς δίσκους και δίνει σε κάθε συναυλία μαθήματα για το πώς βιώνεται αυτό που λέγεται heavy metal. O εμβληματικός τους frontman Biff Byford μάς μιλάει σε αποκλειστικότητα για την επέτειο των 40 χρόνων, ενώ το METAL HAMMER δράττεται της ευκαιρίας και αναλύει διεξοδικά το τεράστιο οπλοστάσιο της μπάντας, την studio δισκογραφία των Saxon.



    Kάθε δίσκος τους και ένα μεγάλο βήμα, φτάνοντας πλέον να θεωρούνται η μεγαλύτερη σύγχρονη metal μπάντα της ηπειρωτικής Ευρώπης. Ο λόγος για τους Sabaton που επιστρέφουν με το album "The Great War", το οποίο αυτή τη φορά ασχολείται με τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο frontman της έμπειρης, πλέον, μπάντας από τη Σουηδία, Joakim Brodén, έρχεται στις σελίδες του Μεταλλικού Σφυριού και μας μιλάει για τον πόλεμο, την ειρήνη και για μαθήματα Ιστορίας. Απολαύστε τον.



    Σε άλλα μεγάλα θέματα του νέου τεύχους, επισκεφτήκαμε τα studios ηχογράφησης των Villagers of Ioannina City και Nightstalker σε Θεσσαλονίκη και Κόρινθο αντίστοιχα, προκειμένου ν' ακούσουμε σε αποκλειστικότητα τα καινούργια albums τους που έρχονται τον Σεπτέμβρη. Για τα καινούρια τραγούδια και τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσουν γράφουμε αναλυτικά τις πρώτες μας εντυπώσεις στο έντυπο, δίπλα στις σκέψεις των δημιουργών που μας μιλούν στο περιοδικό.

    Βεβαίως, δεν γίνεται να μην αποχαιρετήσουμε με τον δικό μας τρόπο έναν αγαπημένο μας τραγουδιστή που έφυγε νωρίς από τα εγκόσμια, τον Βραζιλιάνο André Matos των Angra και Viper, του οποίου ο θάνατος μας σόκαρε όλους στις 8 Ιουνίου. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ.



    Πιο αναλυτικά, στο τεύχος Ιουλίου του METAL HAMMER θα βρείτε:

    ΘΕΜΑΤΑ

    Saxon, Sabaton, Baroness, Villagers of Ioannina City (Studio Report), Nightstalker (Studio Report), Abbath, Turilli/Lione Rhapsody, Riot City, Floating Worlds, Silent Winter, Their Methlab

    AΦΙΕΡΩΜΑTA

    40 Xρόνια Saxon Δισκογραφίας, Remembering André Matos

    HEAVY LIVIN’

    ROAR - Rock of Angels Records

    ΤΗΕ ΜΑGICIAN’S BIRTHDAY

    Brian May

    TEN TON HAMMER

    Doro

    STAGE HAMMER

    Μanowar, Clutch, Metallica (Mιλάνο), Dropkick Murphys, Jethro Tull, Cannibal Corpse, Enforcer, Hellacopters, Jag Panzer

    PAST TENSE TO FUTURE TENSE

    Skid Row "Skid Row”

    ROOTS ‘N’ BRANCHES

    Jethro Tull

    SIGN OF THE HAMMER BE MY GUIDE

    Turbonegro

    HORROR

    Batushka, Memoriam, Foray Between Ocean, Evil Within



    AΦΙΣΕΣ

    DAVE MUSTAINE / SLIPKNOT