Sunday, 15 September 2019 15:21

SLAYER: Έρχονται ταινία μικρού μήκους και live δίσκος (trailer)

Written by 
    SLAYER: Έρχονται ταινία μικρού μήκους και live δίσκος (trailer)

    Σεισμό προκάλεσε η ανακοίνωση των Slayer σχετικά με επερχόμενη κυκλοφορία τους.

    Το θρυλικό σχήμα τον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει την ταινία μικρού μήκους “Slayer: The Repentless Killogy” καθώς και τον live δίσκο “The Repentless Killogy, Live At The Forum in Inglewood, CA”.

    Η αφηγηματική ταινία που αφορά τη συναυλία των Slayer στο Los Angeles Forum το 2017, θα είναι διαθέσιμη ψηφιακά και σε Blu-ray, ενώ όσον αφορά το ηχητικό κομμάτι, αυτό θα κυκλοφορήσει ως διπλό βινύλιο αλλά και ως διπλό CD στις 8 του Νοέμβρη.

    Εκδίκηση, φόνος, μακελειό και τιμωρία: Η ταινία “ The Repentless Killogy” γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον BJ McDonnell, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει τα video clip των “You Against You”, “Repentless” και “Pride In Prejudice” για τον τελευταίο δίσκο της μπάντας, “Repentless” (2015).

    Παράλληλα στη δημοσιότητα δόθηκε το live video του "Repentless" στο "The Forum" στην πόλη Ίνγκλγουντ. 

    Η σκηνοθεσία αποτελεί έργο του Wayne Isham, ο οποίος φημίζεται για τις συνεργασίες του με τους Metallica, Foo Fighters και άλλα ομοίου μεγέθους ονόματα.

    Στο τεύχος Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί μπορείτε να αποκτήσετε μια γιγαντοαφίσα των Slayer από την θρυλική και αξέχαστη εμφάνιση τους στην Αθήνα, το Σάββατο 13 Ιουλίου.