Friday, 20 September 2019 17:55

BIFF BYFORD (SAXON): Υποβάλλεται σε άμεση εγχείρηση καρδιάς

Written by 
    BIFF BYFORD (SAXON): Υποβάλλεται σε άμεση εγχείρηση καρδιάς

    Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, οι Saxon ανακοίνωσαν μέσω της σελίδας τους στο Facebook, ότι αναβάλλουν όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους για το 2019, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας του Biff Byford.

    Δυστυχώς, όπως πληροφορούμαστε από την ανακοίνωση της μπάντας, ο Biff Byford διαγνώστηκε με μια καρδιακή πάθηση και κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί άμεσα σε εγχείρηση. Η πλήρης ανάρρωση του Αρχηγού, αναμένεται μέσα στο 2020.

    Ο ίδιος μάλιστα σχολίασε:

    «Όπως όλοι γνωρίζετε τώρα θα πρέπει να αναπρογραμματίσουμε κάποια από τα show μας, γιατί χρειάζεται να υποβληθώ σε εγχείρηση στην καρδιά μου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που να μπορώ να πω, λυπάμαι που απογοήτευσα όσους ανθρώπους σχεδίαζαν να έρθουν να μας δουν.

    Γνωρίζω ότι άνθρωποι ταξιδεύουν από όλο τον κόσμο για να βρεθούν στις συναυλίες μας αλλά, δεν υπάρχει κάτι που να μπορώ να κάνω γι' αυτό. Επομένως, παρακαλώ ευχηθείτε μου καλή τύχη και μεταφέρετέ μου λίγη θετική ενέργεια. Πρέπει να παραμείνουμε θετικοί απέναντι σε αυτό και ευελπιστώ ότι θα επιστρέψω όσο δυνατός όσο πριν».

    Του ευχόμαστε όλα να πάνε κατ' ευχήν και ταχεία ανάρρωση!