Thursday, 02 January 2020 11:40

THIS.IS.HAMMER.421 - IANOYAΡIOΣ 2020

Written by 
    THIS.IS.HAMMER.421 - IANOYAΡIOΣ 2020

    O Captain! My Captain!

    Kαλή χρονιά σε όλους! Μία νέα δεκαετία μόλις μπήκε στις ζωές μας, και είναι μία ακόμα δεκαετία στην οποία το METAL HAMMER βρίσκεται στις επάλξεις όπως κάνει εδώ 35 χρόνια… συν ένα μήνα. Και τι ιδανικότερο να αντιμετωπίσουμε τις όποιες νέες προκλήσεις με έναν σπουδαίο ηγέτη στην εμπροσθοφυλακή, έναν γεννημένο αρχηγό, τον εγκέφαλο των Ιron Maiden, τον Steve Harris. Ο captain μάς μιλάει σε αποκλειστικότητα με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου των British Lion, “The Burning”, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στο άσβεστό του πάθος να δημιουργεί, να περιοδεύει και, φυσικά, σε μία άλλη μεγάλη του αγάπη, τη West Ham. Up the Irons, Up the Hammers!

     

    Στο δεύτερο εξώφυλλο του εντύπου συναντάμε μία επίσης πολύ αγαπητή μορφή της μουσικής που παρακολουθούμε, τον Mike Portnoy, ο οποίος παραχωρεί μία μεγάλη, αποκλειστική συνέντευξη στο Μεταλλικό Σφυρί εφ’ όλης της ύλης, μιλώντας αυτή τη φορά ως μέλος του supergroup Sons of Apollo που αυτές τις μέρες κυκλοφορεί το album “MMXX”. Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός τόσο για τους Dream Theater όσο και για τη σημερινή κατάσταση της μουσικής βιομηχανίας, αυτή είναι μία απολαυστική κουβέντα που αφορά όλους τους οπαδούς του πολυπράγμονα μουσικού και όχι μόνο.

    Επίσης, στο τεύχος Ιανουαρίου 2020 μπορείτε να διαβάσετε τις λίστες των συντακτών του METAL HAMMER με τα καλύτερα albums της χρονιάς που μόλις πέρασε, μίας χρονιάς που οι σπουδαίες κυκλοφορίες έπεσαν βροχή σε Ελλάδα και εξωτερικό, και έτσι η τελική λίστα του περιοδικού, εκτός από μεγάλη ποικιλία, έχει και εκπλήξεις. Στα χέρια σας, φυσικά, έχετε και συνεντεύξεις των Annihilator, Sepultura, Apocalyptica, Airbourne, Μidnight, Mystic Prophecy, Kawir, Blood Incantation, Aherusia και πολλών ακόμα όσων αφορά τις νέες τους δουλειές. Oι Papa Roach, Δαιμόνια Νύμφη και Eclipse, επίσης μάς μιλούν εν όψει των επερχόμενων συναυλιών τους, ενώ το ιστορικό “Alive in Athens” των Iced Earth από το Ρόδον club του 1999, επανακυκλοφορεί σε βινύλιο και το HAMMER το γιορτάζει με μία γιγαντοαφίσα του εμβληματικού του εξωφύλλου αλλά και διηγήσεις των ανθρώπων του περιοδικού σχετικά με το διήμερο που άφησε εποχή.

    Πιο αναλυτικά, στο πρώτο τεύχος του METAL HAMMER για τη νέα δεκαετία θα βρείτε:

    ΑΦΙΕΡΩΜΑ

    Λίστες Συντακτών 2019

    ΘΕΜΑΤΑ

    Steve Harris/British Lion, Sons of Apollo, Annihilator, Sepultura, Apocalyptica, Airbourne, Δαιμόνια Νύμφη, Eclipse, Mystic Prophecy, Marco Hietala, Aherusia, Rhodium, Haunt, OYD

    ALL THE WORLD'S A STAGE

    Jerry Horton (Papa Roach)

    STAGE HAMMER

    Powerwolf, Planet of Zeus, Into Battle Fest vol. III, Lucifer's Child, Blaze Bayley, M.O.D.

    SIGN OF THE HAMMER

    Lynyrd Skynyrd

    HORROR

    Midnight, Kawir, Blood Incantation, Despised Icon, Nαυτία, The Spirit

    AΦΙΣΕΣ

    ICED EARTH "Alive in Athens" / MACHINE HEAD "Burn My Eyes"