Friday, 07 February 2020 13:57

OZZY OSBOURNE: Το επίσημο listening session του νέου του δίσκου σε tattoo studio των Αθηνών

Written by 
    OZZY OSBOURNE: Το επίσημο listening session του νέου του δίσκου σε tattoo studio των Αθηνών

    Ο Ozzy Osbourne είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει το νέο του προσωπικό album, "Ordinary Man", στις 21 Φερβουαρίου και μία μέρα πριν, διοργανώνονται πάνω από 50 επίσημα listening sessions του δίσκου ανά τον κόσμο, αποκλειστικά σε tattoo studios, συμπεριλαμβανομένου και ενός χώρου στην Αθήνα.

    Εκεί θα μπορείς να ακούσεις το album μία μέρα πριν κυκλοφορήσει, "χτυπώντας" ένα tattoo σχέδιο που σχετίζεται με τον Ozzy. Το tattoo studio της Αθήνας που θα φιλοξενήσει το ιδιαίτερο αυτό event είναι το Sake στο Χαλάνδρι (Κολοκοτρώνη 9 & Ανδρέα Γκίνη 6).

    Για όλες τις πληροφορίες, επισκεφθείτε το tattoo.ozzy.com.

    Όπως αναφέρθηκε, το "Οrdinary Man" αναμένεται την 21η Φεβρουαρίου από τη Sony σε CD και LP (μαύρο και picture disc). Ηχογραφημένο στο Los Angeles με παραγωγό τον Andrew Watt που έχει αναλάβει και τις κιθάρες, το "OM" έχει ένα all-star rhythm section με τους Duff McKagan (Guns n' Roses, Velvet Revolver) και Chad Smith (Red Hot Chili Peppers, Chickenfoot) σε μπάσο και τύμπανα αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα, εκεί μέσα θα ακούσουμε και τoυς Elton John, Post Malone και Slash σε guest ρόλους.

    Εδώ θα βρείτε τα 3 τραγούδια που έχουν προηγηθεί της επίσημης κυκλοφορίας του δίσκου. Στο ομώνυμο κομμάτι ακούμε ένα ανατριχιαστικό ντουέτο με τον Rocket Man, Sir Elton John.