Tuesday, 18 February 2020 19:09

OZZY OSBOURNE: Ακύρωση της περιοδείας "No More Tour Dates 2" στη Βόρεια Αμερική

Written by 
    OZZY OSBOURNE: Ακύρωση της περιοδείας "No More Tour Dates 2" στη Βόρεια Αμερική

    Ακυρώνεται η προγραμματισμένη για το 2020 περιοδεία του Ozzy Osbourne στη Βόρεια Αμερική, λεπτομέρειες και δήλωση του εμβληματικού Madman που αφορά την υγεία του και την περιοδεία παρακάτω. 

    Προκειμένου ο Ozzy να ανακάμψει από τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει, η περιοδεία του "No More Tour Dates 2" στη Βόρεια Αμερική χρειάστηκε να ακυρωθεί.

    Αυτή η απόφαση πάρθηκε με μέριμνα τους οπαδούς που έχουν ήδη στην κατοχή τους εισιτήρια για αναπρογραμματισμένες εμφανίσεις, οι οποίοι έχουν κληθεί πολλές φορές να αλλάξουν σχέδια.

    Μετά τις υποχρεώσεις που αφορούν το νέο album του Madman με τίτλο "Ordinary Man", ο ίδιος θα μεταφερθεί στην Ευρώπη για θεραπεία.

    Μάλιστα, ο Ozzy σχολίασε: "Είμαι τόσο ευγνώμων για την υπομονή όλων, γιατί είχα μια απαίσια χρονιά. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να φτάσω στην Ελβετία για θεραπεία μέχρι τον Απρίλιο, και η θεραπεία διαρκεί έξι με οκτώ εβδομάδες. Δεν θέλω να ξεκινήσω μια περιοδεία και ύστερα να ακυρώσω τις εμφανίσεις μου τελευταία στιγμή, καθώς αυτό δεν είναι δίκαιο για τους οπαδούς. Θα προτιμούσα οι οπαδοί, που έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια για την ακυρωμένη περιοδεία, να αποζημιωθούν τώρα και όταν αναπρογραμματιστεί η περιοδεία στη Βόρεια Αμερική, όλοι αυτοί να είναι οι πρώτοι που θα μπορούν να ξανά αγοράσουν εισιτήρια εκείνη την περίοδο."

    Ακόμη είπε: "Δε γνωρίζω πότε θα επιστρέψω στη σκηνή, θέλω να επιστρέψω όταν θα είμαι έτοιμος."

    Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση! Στο τεύχος Μαρτίου του Metal Hammer θα αναφερθούμε με λεπτομέρειες τόσο στο καινούριο του album όσο και στην εκπληκτική αλλά και τόσο… πολυτάραχη διαδρομή του Madman