Saturday, 11 April 2020 02:09

ΕΠΟΧΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ: Ο Χάκος Περβανίδης, το Metal Hammer και το TV War

Written by 
    ΕΠΟΧΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ: Ο Χάκος Περβανίδης, το Metal Hammer και το TV War

    Στην εποχή της πανδημίας του Covid-19 ζούμε όλοι μας και οι άνθρωποι του athensvoice.gr ζήτησαν από τον Αρχισυντάκτη του Metal Hammer να τους περιγράψει την καθημερινότητα του στο σπίτι, στο έντυπο και στην τηλεοπτική εκπομπή του περιοδικού, το TV War.

    Στο link που υπάρχει εδώ μπορούμε να διαβάσουμε τα όσα ο Χάκος Περβανίδης περιγράφει για το δικό του «μένουμε σπίτι», αλλά και όσα σημαίνει αυτό για την εργασία μας στο Metal Hammer κάτω από τις παρούσες συνθήκες και τον τρόπο που γίνονται τα γυρίσματα του TV War στο Mad TV.

    Ένα σχετικό πολυσέλιδο άρθρο υπάρχει στο τεύχος Απριλίου του Metal Hammer, όπου ο κάθε συντάκτης του εντύπου ξεχωριστά, καταγράφει τις δικές του σκέψεις για την πανδημία και τον τρόπο που γεμίζει τον χρόνο της καραντίνας με μουσικές, βιβλία, ταινίες και σειρές στο σπίτι. Stay at Home. Reading at Home. Stay Healthy. Stay Heavy!

    Αν θέλετε να μάθετε τα σημεία διανομής του τεύχους Απριλίου του Metal Hammer στην περιοχή σας ώστε να μην το ψάχνετε, τηλεφωνήστε στο 210-4820033 ή στείλτε μήνυμα στην σελίδα του Metal Hammer στο Facebook, και άμεσα θα σας ενημερώσουμε που υπάρχει διαθέσιμο. Μένουμε σπίτι. Μένουμε δυνατοί. Φροντίζουμε τους ανθρώπους μας.