Wednesday, 17 June 2020 16:02

LEMMY: Ετοιμάζεται βιογραφική ταινία - Οι λεπτομέρειες που ξέρουμε ως τώρα

Written by 

    Μία βιογραφική ταινία για τη ζωή του θρυλικού Lemmy Kilmister, ετοιμάζεται για το 2021.

    Η ταινία θα ονομάζεται «Lemmy» και τη σκηνοθετεί ο Greg Olliver, ο οποίος είχε αναλάβει και το ομώνυμο ντοκιμαντέρ του 2010.

    Μάλιστα, ο Olliver αποκάλυψε ότι αυτός και οι συνεργάτες του δουλεύουν πάνω στην ταινία από το 2013 -δύο χρόνια πριν τον θάνατο του Lemmy. 

    «Ό,τι έχετε ακούσει για τον Lemmy, πιθανώς είναι αλήθεια. Όχι επειδή αγαπούσε τα "κλισέ" του ροκ εντ ρολ, αλλά επειδή τα δημιουργούσε ο ίδιος. Κόκκινα marlboro και jack daniel για πρωινό, αμφεταμίνες για βραδινό. Όλα είναι αλήθεια» αναφέρει ο σκηνοθέτης.

    «Όμως, πίσω από αυτό το ψυχρό προσωπείο, υπήρχε ένας δυνατός, πολύπλοκος, μεγαλόκαρδος άνδρας που ποτέ δεν εγκατέλειψε τη μουσική που τον έκανε χαρούμενο. Δημιουργούμε αυτή τη βιογραφική ταινία από το 2013 και ακολουθούμε πιστά την αλήθεια για τον Lemmy, τα μέλη των Motörhead, Phil Campbell και Mikkey Dee, καθώς και για άλλα άτομα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Θα είναι μία ταινία που θα τους κάνει όλους περήφανους» συμπληρώνει ο Olliver. 

    Η ταινία θα επικεντρώνεται κυρίως στα νεανικά χρόνια του Lemmy στην Αγγλία, την εποχή που ως τεχνικός πήγαινε σε περιοδείες με τον Jimi Hendrix και την περίοδο που έγινε μέλος των Hawkind. 

    Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το καστ της επερχόμενης ταινίας, ωστόσο, θυμόμαστε τη δήλωση του Lemmy μερικούς μήνες πριν φύγει από τη ζωή, όταν ρωτήθηκε ποιος θα ήθελε να τον υποδυθεί σε μία ταινία για τη ζωή του:

    «Ποιος θέλω να με υποδυθεί σε μία ταινία για τη ζωή μου; Ο Roger Moore».

    Μέχρι την κυκλοφορία της βιογραφικής ταινίας, θυμόμαστε το ντοκιμαντέρ του 2010 "Lemmy: 49% motherf**ker. 51% son of a bitch" εδώ.