Saturday, 12 September 2020 06:20

ROLLIN’ DICE: Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου το Release Party για τον νέο δίσκο στο Remedy Club

Written by 
    ROLLIN’ DICE: Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου το Release Party για τον νέο δίσκο στο Remedy Club

    Η εξαιρετική hard rock μπάντα των Rollin' Dice, θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου τον καινούριο δίσκο που έχει τον τίτλο “Reroll” και την ίδια μέρα στο Remedy Club (Κουντουριώτου 9, Νέο Ηράκλειο) θα πραγματοποιηθεί το Release Party για τον νέο δίσκο.

    Με αιτία τη κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, μια ειλικρινή συνέντευξη το σχήμα φιλοξενείται στο τεύχος Σεπτεμβρίου του Metal Hammer και ο πρόλογος της είναι ενδεικτικός για όσα κουβεντιάζονται εκεί:

    «Τους γνωρίσαμε στο “Way to the Sun” το 2017. Κάθε ζαριά τους είχε ‘70s άθροισμα. Και ήταν απόλαυση να βλέπουμε στα live να μαγνητίζουν τους ακροατές. Όχι χρησιμοποιώντας hype, χρησιμοποιώντας τραγούδια. Η σκηνή κέρδιζε μία μπαντάρα. Μέχρι τη στιγμή που μία γριά μοχθηρή μοίρα, ζήλεψε τα νιάτα τους και ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τα πάγωσε όλα... Όνειρα και φιλοδοξίες. Δεν πάγωσε όμως το πείσμα για ζωή και το ταλέντο τους. Και ορίστε τώρα που μιλάμε με τον κιθαρίστα και τραγουδιστή ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ για το “REROLL”, τον δεύτερο πυρακτωμένο δίσκο τους. Ασσόδυο η μοίρα, εξάρες αυτή η παρέα. Στα σοβαρά εμπόδια της ζωής, έτσι απαντούν οι ψυχωμένοι! Hats off boyz!».

    Περισσότερες λεπτομέρειες για το Release Party διαβάζουμε εδώ:
    Rollin’ Dice: Reroll Release Party – opening act Khirki.

    Έπειτα από 2 χρόνια απουσίας οι Rollin’ Dice επιστρέφουν με το νέο τους άλμπουμ “Reroll”, μέσω του Vinylstore.gr. Ανήμερα της κυκλοφορίας του, στις 26/09/2020, στο Remedy θα πραγματοποιηθεί και το Release Party του άλμπουμ. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Khirki.

    Σημείωση: Κατά τη διάρκεια του event θα τηρηθούν αυστηρά οι κανόνες υγειονομικής προστασίας. Για να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός θα υπάρξει λίστα εισόδου καθώς ο αριθμός προσερχομένων είναι περιορισμένος. Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνήσετε με το συγκρότημα ή το Remedy τηλεφωνικά ή στο inbox της σελίδας.

    Rollin’ Dice
    Οι Rollin’ Dice είναι ένα bluesy heavy rock τρίο από την Αθήνα. Τον Νοέμβριο του 2017 η μπάντα κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, “Way to the Sun” με το ελληνικό Metal Hammer, του οποίου η ηχογράφηση, μίξη και master έγιναν στο “Made in Hell” στούντιο στο Μοσχάτο από τον David Prudent. Ένα μήνα αργότερα από την κυκλοφορία του άλμπουμ το συγκρότημα θα πραγματοποιήσει την πρώτη του ζωντανή εμφάνιση, ανοίγοντας για τους V.I.C. (Villagers of Ioannina City) και τους Nightstalker στο Piraeus Academy, σε ένα sold-out live υπό την οργάνωση του ελληνικού Metal Hammer. Στη συνέχεια ακολούθησε μια σειρά εμφανίσεων για την προώθηση του “Way to the Sun”, με αποκορύφωμα τους τη συμμετοχή του συγκροτήματος στο Rockwave Festival 2018 πλάι στους Iron Maiden, Volbeat, Tremonti, Monument, The Raven Age κ.α.

    Τον Αύγουστο του 2018, λόγω ενός σοβαρού θέματος υγείας οι Rollin’ Dice ακυρώνουν τις επερχόμενες εμφανίσεις τους και οποιαδήποτε άλλη δράση για τουλάχιστον ένα χρόνο. Το καλοκαίρι του 2019, έχοντας πλεόν ξεπεράσει κάθε εμπόδιο, η μπάντα μπαίνει και πάλι στο στούντιο (“Made in Hell”) για την ηχογράφηση του “Reroll” – ηχογράφηση, μίξη και μάστερ από τον David Prudent -, το οποίο ένα χρόνο αργότερα κυκλοφορεί μέσω του Vinylstore.gr.

    To event του Release Party το βρίσκουμε ΕΔΩ. Παρακάτω ακούμε τα 3 τραγούδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα στην δημοσιότητα από το “Reroll” album.