Wednesday, 07 October 2020 04:19

AC/DC: "Shot In The Dark" καινούριο τραγούδι και όλες οι λεπτομέρειες για τον νέο δίσκο

Written by 
    AC/DC: "Shot In The Dark" καινούριο τραγούδι και όλες οι λεπτομέρειες για τον νέο δίσκο

    For Those About to AC/DC... We Salute You! Έπαρση σημαίας! Οι AC/DC επανέρχονται θριαμβευτικά στις ζωές μας με καινούριο δίσκο και καινούριο τραγούδι.

    Οι AC/DC είναι ασφαλώς ένα κορυφαίο, θρυλικό hard rock συγκρότημα, είναι επίσης κι ένα παντοδύναμο έμβλημα για την γενικότερη αισθητική του χώρου μας! Έπειτα από τις εξαιρετικά δύσκολες και δυσάρεστες εξελίξεις στις τάξεις τους τα τελευταία χρόνια, με κορυφαίο γεγονός τον θάνατο του Malcolm Young το 2017, όλα έδειχναν ότι είχαν φτάσει στο τέλος της διαδρομής τους. Όμως αυτή η μπάντα παραμένει ζωντανή, δεν το βάζει κάτω, σηκώνει κεφάλι και προχωρά με το γνωστό ύφος που όλοι λατρεύουμε.

    Ο νέος δίσκος έχει τον τίτλο "Power Up", θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου και το line up του συγκροτήματος αποτελείται από τους Brian Johnson (vocals), Phil Rudd (drums), Cliff Williams (bass), Angus Young (guitar) and Stevie Young (guitar).

    Το track listing του "Power Up" έχει ως εξής:

    01. Realize
    02. Rejection
    03. Shot In The Dark
    04. Through The Mists Of Time
    05. Kick You When You’re Down
    06. Witch's Spell
    07. Demon Fire
    08. Wild Reputation
    09. No Man’s Land
    10. Systems Down
    11. Money Shot
    12. Code Red



    Το πρώτο single από τον επερχόμενο δίσκο ονομάζεται "Shot In The Dark", έχει το γνωστό, λατρεμένο ηλεκτροφόρο φορτίο του χαρακτήρα τους, και το ακούμε εδώ.

    Με μεγάλη χαρά, ανυπομονούμε να φτάσουμε στις 13 Νοεμβρίου και να έρθει στα χέρια μας ο καινούριος δίσκος. AC/DC We Salute You!