Tuesday, 03 November 2020 16:35

EXARSIS: Καινούριο videoclip και όλες οι λεπτομέρειες για τον νέο δίσκο

Written by 
    EXARSIS: Καινούριο videoclip και όλες οι λεπτομέρειες για τον νέο δίσκο

    Η λυσσασμένη thrash metal μηχανή των Exarsis έχει πάρει μπρος και το συγκρότημα εμφάνισε ένα videoclip για το καινούριο τραγούδι που έχει τον τίτλο “Mouthtied”, καθώς και όλες τις πληροφορίες για τον νέο δίσκο που ονομάζεται “Sentenced to Life” που κυκλοφορεί στις 27 Νοεμβρίου.

    Όλες οι πληροφορίες για το επερχόμενο album των Exarsis υπάρχουν στο Δελτίο Τύπου του σχήματος:
    Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το νέο μας video-clip για το τραγούδι “Mouthtied”, μέσα από τον πέμπτο μας δίσκο “Sentenced to Life” που κυκλοφορεί στις 27 Νοεμβρίου από την ΜDD Records.
    Παραγωγός του album είναι ο Μιχάλης Καρπαθίου του D Studio (Αθήνα) όπου ηχογραφήθηκαν και τα φωνητικά, τα drums ηχογραφήθηκαν στο Studio 9800 (Αθήνα) από τον Αντώνη Κοντόζογλου, τα leads του Χ. Τσίτση στο Epidemic H. Studio στο Μπόχουμ (Γερμανία), ενώ κιθάρες και μπάσο από τον Κώστα Χελιώτη στην Αθήνα.
    Τo tracklisting έχει ως εξής:
    1. Cen$ored
    2. Αnother Betrayal
    3. The Truth is No Defense
    4. Aiming the Eye
    5. Mouthtied
    6. The Drug…
    7. …Against My Fears
    8. One Last Word
    9. Interplanetary Extermination
    10. New War Order

    To line-up είναι: Νίκος Τραγάκης (φωνή), Χρήστος Πούλος (μπάσο), Παναγιώτης Μελέτης (τύμπανα), Χρήστος Τσίτσης (lead κιθάρες), ενώ στις ρυθμικές κιθάρες και σε ορισμένα leads είναι ο Κωστής Φουκαράκης. Επιπλέον lead κιθάρες έχουν ηχογραφηθεί από τον νέο κιθαρίστα του συγκροτήματος, Γιώργο Καρβουνιάρη, ενώ τα gang vocals ηχογραφήθηκαν από τους Χ. Πούλο, Π. Μελέτη, Αλέξη Παπαθεοφάνους και Λεφτέρη Χατζηανδρέου. Οι Λ. Χατζηανδρέου (Bio-Cancer) και Σπύρος Λαφιάς (Chronosphere) συμμετέχουν με guest φωνητικά στο τραγούδι “…Against My Fears”.


    Το εξώφυλλο είναι δουλειά του Dan Goldsworthy (Accept, Gloryhammer, Xentrix)

    Mπορείτε να δείτε εδώ το video-clip που επιμελήθηκε ο Στέφανος Παππάς. Στο video συμμετέχει η θεατρική ομάδα του Κιάτου Κορινθίας, Σικυώνια Σκηνή.