Thursday, 05 November 2020 12:41

KEN HENSLEY: Έφυγε από την ζωή o τεράστιος μουσικός… R.I.P.

Written by 
    KEN HENSLEY: Έφυγε από την ζωή o τεράστιος μουσικός… R.I.P.

    Μαύρο το μαντάτο… Έφυγε από την ζωή την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, ο τεράστιος πολυοργανίστας Ken Hensley τον οποίο οι περισσότεροι λατρέψαμε κυρίως από τα πλήκτρα και τις συνθέσεις του, στους θρυλικούς Uriah Heep (ο κατάλογος της δισκογραφίας του είναι πολύ ευρύτερος). Την είδηση του θανάτου του τεράστιου μουσικού έδωσε στην δημοσιότητα ο αδερφός του.


    Η ανακοίνωση του αδελφού του Trevor Hensley αναφέρει τα εξής:
    «Με βαριά καρδιά σας γράφω αυτά τα λόγια για να σας ενημερώσω ότι ο αδερφός μου Ken Hensley έφυγε από την ζωή ήσυχα την Τετάρτη το βράδυ. Η γυναίκα του Monica ήταν στο πλευρό του στις τελευταίες του στιγμές. Είμαστε συντετριμμένοι από την τραγική και εντελώς απρόσμενη απώλεια και σας παρακαλούμε να μας δώσετε λίγο χώρο και χρόνο ώστε να το συνειδητοποιήσουμε. Ο Ken θα αποτεφρωθεί σε μια ιδιωτική τελετή στην Ισπανία, οπότε μην μας ζητάτε πληροφορίες για την κηδεία. Ο Ken έφυγε, αλλά δεν θα ξεχαστεί και θα βρίσκεται πάντα στις καρδιές μας. Να προσέχετε όλοι σας εκεί έξω».


    Ως Metal Hammer καταθέτουμε τα συλλυπητήρια μας προς την οικογένεια και τους φίλους του. Η μουσική του ικανότητα σφράγισε τις ζωές μας. R.I.P. Ken Hensley.