Monday, 04 January 2021 16:18

ALEXI LAIHO (BODOM AFTER MIDNIGHT, ex-CHILDREN OF BODOM): Νεκρός ο 41χρονος κιθαρίστας και τραγουδιστής

Written by 
    ALEXI LAIHO (BODOM AFTER MIDNIGHT, ex-CHILDREN OF BODOM): Νεκρός ο 41χρονος κιθαρίστας και τραγουδιστής

    Έφυγε από τη ζωή ο πρώην frontman των Children of Bodom, Alexi Laiho.

    Ο 41χρονος Φινλανδός κιθαρίστας και τραγουδιστής, ο οποίος έπασχε από χρόνια νοσήματα, κατέληξε στο σπίτι του στο Ελσίνκι την περασμένη εβδομάδα.

    Ο Laiho μαζί με τον ντράμερ Jaska Raatikainen ίδρυσαν τους Children of Bodom το 1993. Τον περασμένο χρόνο, ο Alexi δημιούργησε τους Bodom After Midnight, με τους οποίους ηχογράφησε τρία κομμάτια και γύρισε ένα video clip, τα οποία όπως φαίνεται θα δημοσιευθούν μετά θάνατον.

    Οι Bodom After Midnight ανακοίνωσαν:

    «Με βαριά καρδιά και μεγάλη λύπη, ανακοινώνουμε το θάνατο του Alexi Laiho. Είμαστε συντετριμμένοι και λυπημένοι από τον ξαφνικό χαμό του καλού μας φίλου και μέλος του γκρουπ. Το ταξίδι μας ως συγκρότημα είχε μόλις ξεκινήσει, οπότε δεν υπάρχουν λόγια που να περιγράφουν το σοκ και την απέραντη θλίψη που νιώθουμε. Είθε η ψυχή σου να αναπαυθεί ειρηνικά, θα μας λείπεις παντοτινά. Σε αγαπάμε αδελφέ μας.

    Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας πηγαίνουν στην οικογένειά του. Δεν θα δοθούν περαιτέρω ανακοινώσεις ούτε συνεντεύξεις αυτή την στιγμή. Ζητάμε να σεβαστείτε την ανάγκη μας να διαχειριστούμε και να ξεπεράσουμε αυτή την τρομερή κατάσταση με ιδιωτικότητα.

    Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την στήριξη σας. Daniel, Mitja & Waltteri».