Tuesday, 23 March 2021 11:04

LEMMY: Οι στάχτες του Αρχηγού των Motörhead τοποθετήθηκαν σε σφαίρες και μοιράστηκαν σε κολλητούς του

Written by 
    LEMMY: Οι στάχτες του Αρχηγού των Motörhead τοποθετήθηκαν σε σφαίρες και μοιράστηκαν σε κολλητούς του

    Αυτή μάλλον είναι η πιο rock 'n' roll είδηση που υπάρχει (και που θα υπάρξει ποτέ...) και το συμπέρασμα απλό: Και σε ζωή και σε θάνατο, ο Lemmy το τερμάτισε! Ήταν και θα είναι για πάντα ο Ένας!



    Όπως έγινε γνωστό οι στάχτες του τοποθετήθηκαν σε σφαίρες και διανεμήθηκαν στους πιο κοντινούς φίλους του. Η επιβεβαίωση ήρθε από τον Riki Rachtman που έγινε ευρύτερα γνωστός από την θητεία του ως παρουσιαστής Headbanger’s Ball του MTV. Η δήλωση του στο twitter λέει τα εξής: «Πριν τον θάνατο του ο Lemmy ζήτησε οι στάχτες του να τοποθετηθούν σε σφαίρες και να παραδοθούν στους πιο κοντινούς φίλους του. Σήμερα έλαβα μια σφαίρα και κυριολεκτικά με πιάσανε τα κλάματα».



    Μια παρόμοια δήλωση έκανε και ο επαγγελματίας τενίστας που έχει αποσυρθεί, ο Pat Cash. Τον Φεβρουάριο του 2020 ο πρώην πρωταθλητής του Wimbledon, επίσης εμφάνισε στο Instagram μια από τις σφαίρες του Lemmy, σημειώνοντας ότι δόθηκε στον Whitfield Crane των Ugly Kid Joe. Η δήλωση του λέει: «Ο Lemmy των Motorhead ζήτησε οι στάχτες του να μπούνε σε σφαίρες και να δοθούνε στους κολλητούς του. Χθες βράδυ μια τέτοια παρουσιάστηκε στον φίλο μου Whitfield Crane καθώς είχαμε πάει για φαγητό στο αγαπημένο bar του Lemmy, το “The Rainbow” (αναφέρετε στο Rainbow Bar and Grill που βρίσκεται στη Sunset Strip στο Hollywood).   

    Ένα γράμμα συνοδεύει τις σφαίρες το οποίο λέει τα εξής: «Γνωρίζουμε ότι ο Lemmy ήξερε πολύ κόσμο, αλλά ήταν λίγοι αυτοί που θεωρούσε φίλους και ακόμα λιγότεροι εκείνοι που τους θεωρούσε οικογένεια. Ήσουν ένας από εκείνους που τους θεωρούσε οικογένεια του και γι’ αυτό θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου ένα μικρό κομμάτι του. Ο Lemmy ακούμπησε τις ζωές μας με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε αλλά με αυτές τις στάχτες, κρατάς όχι μόνο τις αναμνήσεις, αλλά θα έχεις και τον ίδιο τον Lemmy μαζί σου, για πάντα. Ήταν ο Lemmy. Έπαιζε Rock n Roll. Μην τον ξεχνάς».
     
    Εμείς το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι ο Lemmy ΔΕΝ θα ξεχαστεί ποτέ και από κανέναν μας! Αρχηγός για πάντα!