Saturday, 22 May 2021 19:23

SILENT WINTER: Ο δίσκος “Empire of Sins” κυκλοφόρησε και σε ιαπωνική έκδοση με bonus tracks

Written by 
    SILENT WINTER: Ο δίσκος “Empire of Sins” κυκλοφόρησε και σε ιαπωνική έκδοση με bonus tracks

    Ανοδική πορεία ακολουθεί η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Θεσσαλών Silent Winter, “Empire of Sins”.

    Ο δίσκος κυκλοφόρησε στις 26 Μαρτίου μέσω της γερμανικής Pride & Joy και περίπου έναν μήνα μετά, στις 28 Απριλίου, ήρθε η ιαπωνική έκδοσή του από την εταιρεία Rubicon Records.

    Μάλιστα, η συγκεκριμένη έκδοση περιέχει και δύο bonus κομμάτια, το “Nightfall” σε νέο μίξ και το “Holy Land of Fire and Snow”.

    Ακούστε εδώ μερικά τραγούδια του δίσκου:

    Δείτε περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

    Οι Θεσσαλοί Silent Winter στις 26 Μαρτίου κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ “Empire of Sins” από την Γερμανική Pride & Joy και από πολύ νωρίτερα, οι διθυραμβικές κριτικές από κάθε μεριά του κόσμου και η θετικότατη ανταπόκριση των metalheads δεν έχουν σταματήσει καθόλου, κατατάσσοντας το άλμπουμ από τώρα στην συζήτηση για ένα από τα κορυφαία της χρονιάς στον χώρο του Power Metal.

    Φυσικό επακόλουθο όλου αυτού του εξαιρετικού feedback, ήταν να φτάσουν τα νέα στην μακρινή Ιαπωνία και στη συνέχεια η πρόταση από την Rubicon Records, η οποία κυκλοφόρησε στις 28 Απριλίου το “Empire of Sins” σε μια καταπληκτική ιαπωνική έκδοση, η οποία περιέχει +2 bonus tracks, το “Nightfall” σε νέο μίξ καθώς και το “Holy Land of Fire and Snow”.

    Η συνεχής ανοδική πορεία των Silent Winter συνεχίζεται ακάθεκτη και αυτή η κυκλοφορία αποτελεί τρανή απόδειξη.

    Το ταξίδι του “Empire of Sins” συνεχίζεται...