Monday, 24 May 2021 21:23

MEGADETH: Εκτός μπάντας ο μπασίστας David Ellefson

Written by 
    MEGADETH: Εκτός μπάντας ο μπασίστας David Ellefson

    Δεν είναι πλέον μέλος των Megadeth ο μπασίστας David Ellefson.

    Την απομάκρυνσή του από το συγκρότημα ανακοίνωσε ο τραγουδιστής Dave Mustaine σήμερα, Δευτέρα.

    «Σας ενημερώνουμε ότι ο David Ellefson δεν είναι πλέον μέλος των Megadeth και οι δρόμοι μας χωρίζουν. Την απόφαση αυτή δεν την πήραμε ελαφρά τη καρδία. Μπορεί να μην ξέρουμε κάθε λεπτομέρεια που έχει προκύψει, αλλά είχαμε ήδη μία τεταμένη σχέση. Ό,τι έχει αποκαλυφθεί έως τώρα είναι αρκετό για να κάνει τη συνεργασία μας αδύνατη» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

    Τέλος, οι Megadeth τονίζουν ότι ανυπομονούν να επανασυνδεθούν με τους θαυμαστές τους το καλοκαίρι και «ανυπομονούμε να μοιραστούμε καινούρια μουσική με τον κόσμο. Έχει σχεδόν ολοκληρωθεί».

    Σημειώνεται ότι η απομάκρυνση του Ellefson από τη μπάντα έρχεται δύο εβδομάδες μετά τη διαρροή μηνυμάτων και βίντεο που φαίνεται να έχει ανταλλάξει με μία γυναίκα που δεν είναι η σύζυγός του.

    «Όπως ίσως γνωρίζετε ή όχι, μερικές ιδιωτικές και προσωπικές συνομιλίες μου και αλληλεπιδράσεις γενικά έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, από κάποιον με κακές προθέσεις που δεν είχε άδεια να τα έχει ή να τα μοιραστεί. Αν και σίγουρα είναι κάτι ντροπιαστικό, θέλω να το αντιμετωπίσω όσο το δυνατόν πιο ανοιχτά και ειλικρινά. Αν και δεν είναι κάτι για το οποίο είμαι περήφανος, αυτές ήταν προσωπικές επαφές μεταξύ ενηλίκων που παραποιήθηκαν με στόχο να προκαλέσουν τη μέγιστη ζημιά στη φήμη μου, την καριέρα και την οικογένειά μου» έχει υποστηρίζει ο ίδιος ο Ellefson μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

    Μάλιστα, ο μπασίστας είχε προσθέσει ότι η γυναίκα που εμπλέκεται σε αυτό το σκάνδαλο έχει δηλώσει στα social media ότι δεν ήταν ανήλικη εκείνη την εποχή και ότι είχε καταγράψει μερικές προσωπικές της στιγμές μαζί του και τις είχε μοιραστεί με φίλο της, κάτι που ο David Ellefson γνώριζε.

    Επίσης, η ίδια διευκρινίζει ότι η σχέση που είχαν ήταν συναινετική και υπήρχε μόνο στο ίντερνετ.

    Σημειώνεται ότι ο David Ellefson είναι παντρεμένος με την Julie Ellefson εδώ και 27 χρόνια και έχουν δύο παιδιά.