Monday, 14 June 2021 18:38

YOTH IRIA: “The Great Hunter” νέο videoclip από το σχήμα που περιλαμβάνει πρωτεργάτες του ελληνικού black metal

Written by 
    YOTH IRIA: “The Great Hunter” νέο videoclip από το σχήμα που περιλαμβάνει πρωτεργάτες του ελληνικού black metal

    Ένα νέο videoclip εμφάνισαν οι Yoth Iria οι οποίοι αποτελούνται από ονόματα βετεράνων μουσικών που θεμελίωσαν την black metal σκηνή στην Ελλάδα. Το video αφορά το τραγούδι “The Great Hunter”.

    Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ιδιαίτερη, Ιστορική στιγμή που εκτείνεται έξω από τα σύνορα της χώρας, μιας και αυτό είναι το πρώτο επίσημο videoclip που βλέπουμε να παίζουν μαζί ο Jim Mutilator (ex-Rotting Christ) και ο The Magus (Necromantia κ.α.).Θυμίζουμε επίσης ότι στο τεύχος Ιουνίου που κυκλοφορεί, στην στήλη Ten Ton Hammer φιλοξενούμε τον ηγέτη του σχήματος Jim Mutilator και ο πρόλογος είναι ενδεικτικός για το περιεχόμενο των όσων αναφέρονται εκεί:

    «Όταν μιλάμε για πρωτεργάτες και σκαπανείς ενός ήχου στα χωράφια μας, εννοούμε περιπτώσεις όπως ο JIM MUTILATOR. Από τα ιδρυτικά μέλη των Rotting Christ, μαζί με αυτήν την παρέα θεμελίωσε αυτό που ονομάσαμε black metal στην Ελλάδα. Συμμετέχει και πρωταγωνιστεί σε μερικές από τις πλέον θρυλικές κυκλοφορίες του σχήματος, και σε ενεστώτα χρόνο είναι ο mastermind των YOTH IRIA, ένα από τα καλύτερα νεότερα σχήματα της σκηνής που μπήκε με μεγάλη φόρα στις ζωές μας και αμέσως μαγνήτισε τα βλέμματα στο παγκόσμιο metal γίγνεσθαι. Εδώ μας εξομολογείται σημαντικά πράγματα για τους 10 αγαπημένους δίσκους της ζωής του».

    Εδώ παρακολουθούμε το videoclip για το “The Great Hunter”.

    Εδώ παρακολουθούμε το videoclip του σχήματος για το “The Red Crown Turns Black”.

    Εδώ ακούμε ολόκληρο το album του συγκροτήματος που έχει τον τίτλο “As the Flame Withers”.

    Εδώ συναντάμε την σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook.
    Εδώ συναντάμε τo Site του συγκροτήματος.