Sunday, 27 June 2021 08:58

JOHNNY SOLINGER: Πέθανε ο πρώην τραγουδιστής των Skid Row – Είχε πει ότι αδυνατούσε να καλύψει τα ιατρικά έξοδα

Written by 
    JOHNNY SOLINGER: Πέθανε ο πρώην τραγουδιστής των Skid Row – Είχε πει ότι αδυνατούσε να καλύψει τα ιατρικά έξοδα

    Ο πρώην τραγουδιστής των Skid Row, Johnny Solinger, πέθανε στην ηλικία των 55 ετών, περίπου έναν μήνα μετά από την ημέρα που ανακοίνωσε πως έπασχε από ηπατική ανεπάρκεια.

    Χθες, οι Skid Row ανακοίνωσαν μέσω Facebook: «Είμαστε βαθιά λυπημένοι με τα νέα για τον αδερφό μας Johnny Solinger. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους του και τους θαυμαστές του».

    Ο Solinger που ήταν μέλος της μπάντας από το 1999 έως το 2015, με χαρακτηριστικές τις συμμετοχές του στα άλμπουμ "Thickskin" και "Revolutions Per Minute", καθώς και στα EP "United World Rebellion" και "Rise Of The Damnation Army", είχε μιλήσει για την ασθένειά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 8 Μαΐου: «Αν και με βαριά καρδιά πρέπει να ενημερώσω για το τι συμβαίνει με μένα και την υγεία μου. Έχω νοσηλευτεί τον τελευταίο μήνα. Έχω διαγνωστεί με ηπατική ανεπάρκεια και η πρόγνωση δεν είναι τόσο καλή. Όπως με τους περισσότερους μουσικούς δεν έχω ασφάλεια υγείας και είναι πολύ δύσκολο να λάβω κατάλληλη φροντίδα χωρίς αυτήν».

    Μάλιστα, είχε αναφέρει πως προσπαθεί να διοργανώσει κάποιο fundraising ώστε να καταφέρει να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα και είχε ζητήσει τη βοήθεια του κόσμου, τονίζοντας πως δεν θα το έκανε εάν δεν το είχε πραγματικά ανάγκη.

    Ο Solinger είχε απολυθεί από τους Skid Row τον Απρίλιο του 2015 και αντικαταστάθηκε από τον Tony Harnell (ΤΝΤ). Ο Τόνι εγκατέλειψε το συγκρότημα μόνο οκτώ μήνες αργότερα και τη θέση του πήρε ο ZP Theart (ex-Dragonforce).