Tuesday, 27 July 2021 04:02

METAL CHURCH: Έφυγε από την ζωή ο τραγουδιστής Mike Howe / Αυτοκτονία η αίτια θανάτου UPDATE

Written by 
    METAL CHURCH: Έφυγε από την ζωή ο τραγουδιστής Mike Howe / Αυτοκτονία η αίτια θανάτου UPDATE

    Πολύ άσχημα τα νέα που μας ήρθανε από τους Metal Church αφού σήμερα αιφνιδιαστικά ανακοινώθηκε από το σχήμα, ο θάνατος του Mike Howe.


    Η ανακοίνωση του συγκροτήματος λέει τα εξής χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες για την αιτία του θανάτου: «Με βαθιά λύπη μας πρέπει να ανακοινώσουμε το θάνατο του αδελφού μας, του φίλου μας και του αληθινού θρύλου της heavy metal μουσικής. Ο Mike Howe έφυγε από την ζωή σήμερα το πρωί στο σπίτι του στην Eureka της Καλιφόρνια. Είμαστε συντετριμμένοι και δεν έχουμε λόγια. Σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας και της οικογένειας Howe κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης περιόδου».


    Ο Mike Howe ήταν μόλις 55 χρονών… Στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια, στο συγκρότημα και στους φίλους του. R.I.P. Mike. Σ’ ευχαριστούμε για τις μουσικές.

    UPDATE: Σύμφωνα με το TMZ, η επίσημη αιτία θανάτου του τραγουδιστή των Metal Church, Mike Howe, ήταν η ασφυξία λόγω απαγχονισμού. Εκπρόσωπος του σερίφη της κομητείας Humboldt δήλωσε ότι οι αρχές θεωρούν τον θάνατο του, αποτέλεσμα αυτοκτονίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα ναρκωτικά και το αλκοόλ δεν πιστεύεται ότι είναι παράγοντες του θανάτου. Τα νεότερα που αφορούν την συγκεκριμένη είδηση, κάνουν ακόμα πιο τραγικό το τέλος του ταλαντούχου τραγουδιστή.