Thursday, 29 July 2021 14:35

ΤΗΙS.IS.HAMMER.440: ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Συλλεκτικό!

Written by 
    ΤΗΙS.IS.HAMMER.440: ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Συλλεκτικό!

    Αύγουστος στο Metal Hammer σημαίνει τεράστιο συλλεκτικό αφιέρωμα! Το οποίο έχει ως πρωταγωνιστές τα τραγούδια που δημιουργήθηκαν από την χρονιά του 2000 μέχρι και το 2020. Αυτά τα τραγούδια που χάραξαν τις ζωές μας βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και μας κρατούν παρέα σε όλο τον Αύγουστο, όπου κι αν βρεθούμε! Αν θέλετε να μάθετε τα σημεία διανομής του τεύχους, τηλεφωνήστε στο 210-4820033 ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook και θα σας ενημερώσουμε για το πού υπάρχει διαθέσιμο. Επίσης το τεύχος μπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας παραγγελία ΕΔΩ. Σας ευχαριστούμε που μας επιτρέπετε να βρισκόμαστε στις ζωές σας! Καλή ξεκούραση, καλή ανάγνωση! Καλές διακοπές!


    ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ / 2000 – 2020 THE SONGS REMAIN INSANE: Τραγούδια που σηµάδεψαν τις ζωές µας. Όλα δηµιουργηµένα από το 2000 µέχρι το 2020. Τραγούδια µε riffs, µε παλµό, µε ψυχή. Όλα τους τραγουδάρες που προέρχονται από κάθε πτυχή του φάσµατος της µουσικής που µας ενδιαφέρει στο περιοδικό. Αυτά πρωταγωνιστούν στο τεράστιο συλλεκτικό αφιέρωµα που φιλοξενεί ο φετινός Αύγουστος. Όλα τους, τα αντιλαµβανόµαστε ως πολύτιµα την εποχή που κυκλοφόρησαν αλλά και µε αξία που δεν γκριζάρισε κατά τη διαδροµή του χρόνου. Αυτά µας απασχολούν εδώ και αυτά µελετάµε. Αυτά βάλαµε σε µελάνι και χαρτί και αυτά εµπιστευόµαστε ώστε να µας ταξιδέψουν οι ιστορίες τους στις διακοπές µας. Life is a song. Sing it.

    Τι ακολουθεί και µε ποιον τρόπο κατανεµήθηκε στις σελίδες του αφιερώµατος; Χωρίσαµε τα 420 τραγούδια που φιλοξενούµε ανά έτος και παρουσιάζουµε 20 ανά χρονιά. Κάθε χρόνος ξεκινά µε 10 από αυτά, τα οποία τα αγαπάµε πολύ και τα θεωρούµε απολύτως απαραίτητα για την εικόνα του έτους. Ακολουθούν ακόµα 10 τα οποία τα µελετάµε διεξοδικά και διηγούµαστε τις πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες που κρύβουν. Τέσσερα από αυτά µπαίνουν στις ειδικές κατηγορίες που δηµιουργήσαµε:

    Ως “Amazing by All Means” βάλαµε ένα τραγούδι που θα λατρεύουµε µέχρι το τέλος του κόσµου κι ακόµα παραπέρα!

    Ως “Grand Declaration” τοποθετήσαµε εκείνο το τραγούδι που οι δηµιουργοί του ήθελαν να φτιάξουν ένα έπος! Κάτι που σηµαίνει ότι οι συνθέτες τους, δεν έκαναν καµία έκπτωση σε χρόνο και ιδέες.

    Ως “Viral” βάλαµε το τραγούδι της κάθε χρονιάς που ο παγκόσµιος αριθµός ακροάσεών του, χτύπησε ταβάνι.

    Όσο για την κατηγορία “From the Catacombs”, επιλέξαµε ένα πολύ σπουδαίο τραγούδι της χρονιάς που προέρχεται από τον χώρο του underground.

    Επιπλέον, να προσθέσετε και 11 εξαιρετικούς µουσικούς της ελληνικής metal σκηνής οι οποίοι καταθέτουν τα δικά τους αγαπηµένα κοµµάτια από το 2000 έως το 2020 και µας µιλάνε για αυτά.

    Καλό ταξίδι µε εφόδια στα µπαγκάζια σας όλα αυτά τα καταπληκτικά τραγούδια! Θέλουµε οι µουσικές τους και ο θησαυρός που κρύβουν, να εµπλουτίσουν τις ηµέρες των διακοπών σας µε δύναµη, ενέργεια, γνώση και καλή παρέα. Σας περιµένουµε δίπλα µας τον Σεπτέµβρη, υγιείς, δυνατούς και αναζωογονηµένους! Stay Heavy όπου κι αν βρεθείτε!

    VILLAGERS OF IOANNINA CITY από τον Κώστα Χρονόπουλο: Το καλοκαίρι του 2022 η ορεσίβια παρέα θα βρίσκεται στη Γαλλία, στο billing του Hellfest. Εµείς όµως θα τους απολαύσουµε άµεσα, αφού για τον Αύγουστο και τον Σεπτέµβριο έχουν ανακοινώσει περιοδεία µε 16 συναυλιακές στάσεις σε ανοιχτά θέατρα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί θα ξανασµίξουµε και θα µοιραστούµε τη µέθεξη από τις µουσικές και την ταξιδιωτική περπατησιά τους στον νυχτερινό ουρανό. Από καµιά πεντακοσαριά χιλιόµετρα µακριά, µας τηλεφωνεί ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΡΑΜΕΤΗΣ (φωνή, κιθάρες) και λίγο πριν ξεκινήσουν τα ραντεβού στα θέατρα, κουβεντιάζουµε για την πραγµατική συλλογική ευθύνη, την αλληλεγγύη και τη ζωή που δεν φοράει το χαλινάρι του φόβου.

     

    MORDRED από τον Μάρκο Σακελλαρίου: Πας στο δισκάδικο να ψάξεις για νέες κυκλοφορίες και πέφτεις πάνω σε ένα CD/βινύλιο ή οτιδήποτε τέλος πάντων, που έχει στο εξώφυλλο έναν γελωτοποιό. Η εικόνα σού δηµιουργεί παράξενα flashbacks. Ξέρεις ότι κάπου τον έχεις ξαναδεί αυτόν τον τύπο, τον γνωρίζεις από πολύ παλιά. Το πιάνεις στα χέρια σου για να το παρατηρήσεις καλύτερα και είσαι πλέον σίγουρος. Οι MORDRED επέστρεψαν µετά από 26 χρόνια απραξίας µε το νέο τους album, “THE DARK PARADE”. Ο κιθαρίστας τους, DANNY WHITE, έχει τον λόγο.

    METAL HAMMER ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΘΕΜΑΤΑ: ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ / 2000 – 2020 THE SONGS REMAIN INSANE, VILLAGERS OF IOANNINA CITY, MORDRED, ENEMY INSIDE, RASCAL WHACK, FOIVOS, SENSE OF FEAR

    ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ: HAMMERING THE WORLD, LOUD, ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΗ

    Το συλλεκτικό τεύχος Αυγούστου μπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας παραγγελία ΕΔΩ