Wednesday, 15 September 2021 10:54

NECROMANTIA: Το πρώτο και τελευταίο lyric video της πορείας τους

Written by 
    NECROMANTIA: Το πρώτο και τελευταίο lyric video της πορείας τους

    Το τελευταίο δισκογραφικό βήμα των θρυλικών Necromantia είναι προ των πυλών. Θυμίζουμε ότι το τεύχος Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί συνοδεύεται από το συλλεκτικό CD του σχήματος “Scarlet Evil Witching” το οποίο περιέχει extra τραγούδια. Εδώ βλέπουμε το lyric video τους για τον επερχόμενο δίσκο τους.

       

    Ο τελευταίος δίσκος των Necromantia που αναμένουμε, έχει τον τίτλο “To the Depths We Descend...”. Στις 15 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει σε CD / κασέτα / digital, και στις 25 Νοεμβρίου σε βινύλιο. Εδώ μπορείτε να βρείτε τα σχετικά links για να το παραγγείλετε:
    Pre-order CD. Pre-order LP. Pre-order κασέτα.

    Tracklist:
    1. Daemonocentric
    2. As the Shadows Wept
    3. Give the Devil his Due
    4. Inferno
    5. Eldritch
    6. To the Depths We Descend...
    7. Lord of the Abyss MMXXI
    8. The Warlock MMXXI  

    Η δήλωση του The Magus για το lyric video μας λέει τα εξής: «Αυτό είναι το Πρώτο και το Τελευταίο επίσημο lyric video των Necromantia. Αρκετοί από εσάς μας ζητήσατε μια γεύση του καινούριου δίσκου πριν την κυκλοφορία του. Εδώ είναι λοιπόν, με κιθάρες άλλη μια φορά από το “Promo 90”. Το τραγούδι ονομάζατε “Inferno” και έχει να κάνει με ένα ταξίδι στη κόλαση… και πίσω;!; Ίσως και όχι…». Εδώ ακούμε και βλέπουμε το lyric video:

    Στο τεύχος Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί πέρα από το συλλεκτικό CD “Scarlet Evil Witching” που συνοδεύει το έντυπο, μπορείτε να βρείτε και ολόκληρη την ιστορία δημιουργίας του δίσκου έτσι όπως μας την διηγήθηκε ο The Magus. Ο σχετικός πρόλογος της συνέντευξης που έκανε για λογαριασμό του περιοδικού ο Ανδρέας Ανδρέου μας λέει τα εξής:

    «26 ολόκληρα χρόνια πριν, την εποχή που το black metal έδινε μια φλογερή ανάσα σε ολόκληρο το metal οικοδόμημα, οι NECROMANTIA κυκλοφορούν το επαναστατικό “SCARLET EVIL WITCHING BLACK” και γίνονται ένα από εκείνα τα σχήματα που συγκλονίζουν τον ακραίο ήχο... We summon THE MAGUS να μας αφηγηθεί τη δημιουργία του album, να μας μιλήσει για εκείνη την εποχή, αλλά και τη σκηνή. Μια σκηνή που άλλαξε τον χάρτη της μουσικής μας. Μιας εποχής τόσο κοντινής, αλλά τόσο διαφορετικής για τη δημιουργία μουσικής. Και ενός album που δεν χάνει τη φλόγα του, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ένα album που στέκει εκεί ψηλά, με τα καλύτερα και εμβληματικότερα του black metal, το οποίο μνημονεύουν και αμέτρητοι καλλιτέχνες του χώρου όλα αυτά τα χρόνια, εκτός από τους ίδιους τους οπαδούς».

    Το τεύχος μαζί με το CD μπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας παραγγελία ΕΔΩ.