Friday, 15 October 2021 13:56

WHITECHAPEL: “Orphan” νέο videoclip

Written by 
    WHITECHAPEL: “Orphan” νέο videoclip

    Έχοντας εδραιώσει την θέση τους ως μια από πιο ενδιαφέρουσες μπάντες σήμερα, οι Whitechapel από το Tennessee είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν το νέο τους album το οποίο κινείται με πολύ ουσιαστικό τρόπο έξω από το comfort zone του σχήματος.

    Ο καινούριος δίσκος του σχήματος έχει τον τίτλο "Kin" και θα κυκλοφορήσει στις 29/10. Στο τεύχος Οκτωβρίου που κυκλοφορεί οι Whitechapel έχουν την τιμητική τους μιας και περιλαμβάνει μια πολυσέλιδη συνέντευξη με το σχήμα το οποίο βρίσκεται στο εξώφυλλο του ενθέτου που ονομάζουμε Horror.

    Ο Μάρκος Σακελλάριου που έκανε για λογαριασμό του Metal Hammer την συνέντευξη με το ικανότατο σχήμα γράφει στον πρόλογο για να μας βάλει στη συζήτηση που ακολουθεί: «Είχαν δείξει τις προθέσεις τους από το “The Valley”. Όσο κι αν είχαν υπηρετήσει πιστά όλα αυτά τα χρόνια το deathcore, είχε φτάσει η ώρα να απαγκιστρωθούν από τη συγκεκριμένη ταμπέλα. Και μπορεί η ηχητική κατεύθυνσή του να σήκωσε συζητήσεις, το νέο τους, υπέροχο, album “KIN” όχι μόνο υποστηρίζει τη συγκεκριμένη κατεύθυνση αλλά και την πάει ακόμα παραπέρα ανοίγοντας νέους ορίζοντας για την μπάντα από το Knoxville του Tennessee. Ο frontman των WHITECHAPEL, PHIL BOZEMAN, απαντάει όσο το δυνατόν πιο διαφωτιστικά στα ερωτήματα που του θέτουμε...».

    Εδώ βλέπουμε το νέο τους videoclip για το τραγούδι “Orphan”. Τις προπαραγγελίες του δίσκου, μπορείτε να τις κάνετε ΕΔΩ.

    Εδώ παρακολουθούμε τα δυο videoclips που έχουν δημοσιοποιήσει για τα τραγούδια "A Bloodsoaked Symphony" και "Lost Boy"