Friday, 22 October 2021 09:59

GUS G. & KIKO LOUREIRO: Σεμινάριο και masterclasses στο Χαλκηδόνιο Ωδείο

Written by 
    GUS G. & KIKO LOUREIRO: Σεμινάριο και masterclasses στο Χαλκηδόνιο Ωδείο

    Δυο από τους σπουδαιότερους κιθαρίστες των καιρών μας, ο Gus G. (Firewind, ex-Ozzy) και ο Kiko Loureiro (Megadeath, ex-Angra), θα είναι οι καλεσμένοι από το Χαλκηδόνιο Ωδείο, τις επόμενες μέρες με σκοπό σεμινάρια και masterclasses. Τα πολλά υπόλοιπα για τον Gus G. τα διαβάζουμε στο τεύχος Οκτωβρίου που κυκλοφορεί.



    Για όλες τις σχετικές λεπτομέρειες και τις ημερομηνίες για αυτές τις σπουδαίες συνεργασίες μας ενημερώνει το Δελτίο Τύπου. Να τονίσουμε ότι αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να παρακολουθήσει και διαδικτυακά το σεμινάριο και τα masterclasses του Gus G.

    Το Χαλκηδόνιο Ωδείο δραστηριοποιείται στο χώρο των μουσικών σπουδών από το 1991. Είναι αναγνωρισμένο από το κράτος και παρέχει στους μαθητές του Πτυχία και Διπλώματα αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Πολιτισμού. Έχοντας πλήρη συναίσθηση του σπουδαίου αυτού ρόλου της μουσικής, το Χαλκηδόνιο Ωδείο έχει εξασφαλίσει για τους μαθητές του, όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε να οδηγηθούν στο φανταστικό κόσμο της μουσικής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    Και φέτος εκτός από όλα τα παραπάνω θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε τον Gus G σε ένα σεμινάριο ηλεκτρικής κιθάρας και σε μια σειρά masterclasses, ομαδικά δηλαδή μαθήματα κιθάρας σε ολιγομελή group μαθητών με τον Gus G.
    Στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 7.00 μ.μ. στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Ν. Φιλαδέλφειας ο Gus G θα αναλύσει τα παρακάτω θέματα ενώ σίγουρα θα δώσει και πολλά παραδείγματα με την κιθάρα του, θα έχουμε δηλαδή την χαρά να τον ακούσουμε live να παίζει.
    • Songwriting – Από τα riffs και τις ιδέες σε ένα ολοκληρωμένο τραγούδι
    • Μέθοδοι τεχνικής και solos με σκοπό τη δημιουργία μουσικής
    • Music Business: Κατανόηση των βασικών παραμέτρων της μουσικής βιομηχανίας, αναζήτηση επαγγελματικής βοήθειας.

    Το εν λόγω σεμινάριο και τα masterclasses θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Οκτωβρίου και θέσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν από το site μας www.halkidonio.gr ενώ θα μπορεί κάποιος να το παρακολουθήσει και διαδικτυακά.
     
    Παράλληλα στο Χαλκηδόνιο Ωδείο αξιοποιώντας τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας και αλλά και τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής μας δημιουργήσαμε το www.liveonguitar.com, το μεγαλύτερο site για live online masterclasses, σεμινάρια και ατομικά μαθήματα κιθάρας για την κλασική, ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα.

    Στην ηλεκτρική κιθάρα θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε το Σάββατο 27 Νοεμβρίου σε ένα live online σεμινάριο τον Kiko Loureiro από τους Megadeth. Ο Kiko Loureiro που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, στο online σεμινάριο του  θα αναλύσει θέματα τεχνικής, σύνθεσης, καριέρας και music Business αλλά και μουσικής ανάλυσης και αυτοσχεδιασμού. Το σεμινάριο θα είναι διαδραστικό, θα έχουν δηλαδή οι συμμετέχοντες τη δυνατότητα να δουν τον Kiko Loureiro να παίζει κιθάρα, να αναλύει τα παραπάνω θέματα ενώ θα μπορούν να του κάνουν και ερωτήσεις. Κρατήσεις θέσεων μπορεί να κάνει κάποιος στο www.liveonguitar.com

    Χαλκηδόνιο Ωδείο Πρότυπο Μουσικό Εκπαιδευτήριο
    Αναγνωρισμένο από το κράτος.

    1. Δεκελείας 71 & Σ. Σταματιάδη 2 Ν. Φιλαδέλφεια 2102530080
    2. Σολωμού 56 Μεταμόρφωση Αττικής 2102856196
    www.halkidonio.gr
    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

    Σας θυμίζουμε ώστε να πάτε διαβασμένοι στο σεμινάριo, ότι στο τεύχος Οκτωβρίου του Metal Hammer υπάρχει μια πολυσέλιδη συνέντευξη με τον Gus G. όπου συζητάμε μαζί του αναλυτικά όλα τα μυστικά του πρώτου του instrumental album που μόλις κυκλοφόρησε και  έχει τον τίτλο “Quantum Leap”.