Thursday, 25 November 2021 08:56

ACID DEATH, PIRANHA, ALBERT: Live στο Temple τον Ιανουάριο.

Written by 
    ACID DEATH, PIRANHA, ALBERT: Live στο Temple τον Ιανουάριο.

    Με χαρά βλέπουμε 3 συγκροτήματα από τον extreme metal χώρο της σκηνής, που το καθένα έχει τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα, οι Acid Death, Piranha και Albert, να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα live που θα πραγματοποιηθεί στο Temple-Athens τον Ιανουάριο.


    Όλες τις σχετικές λεπτομέρειες τις διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί.


    BREAKING THE CURSE @ Temple-Athens
    ACID DEATH – PIRANHA – ALBERT

    Δύο ημερολογιακά χρόνια… Δύο χρόνια βυθισμένοι στη δύνη του covid. Αβεβαιότητα, πανικός, καθημερινά κρούσματα, θάνατοι και ένα σύνολο από δραστηριότητες που αναστέλλονται. Που αλλάζουν ρότα. Που υιοθετούν άλλους τρόπους – ξένους ίσως - για να συνεχίσουν – αν συνεχίσουν - να υπάρχουν... Με τις ανθρώπινες επαφές και σχέσεις να δοκιμάζονται. Η Τέχνη σαν έκφραση πλήρωσε και ακόμα πληρώνει ακριβά αυτή τη νέα πραγματικότητα. Οι σκηνές έκλεισαν οι μπάντες/καλλιτέχνες αποτραβήχτηκαν, οι εργαζόμενοι του χώρου υπέφεραν...
    Σαν μια κατάρα να έπεσε πάνω σε όλους μας…
    Αρχή της νέας χρονιάς, τρείς μπάντες του ακραίου ήχου επιχειρούν, στα πλαίσια όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών, να σπάσουν αυτή την Κατάρα στο πρώτο live του Extreme χώρου για το 2022. Τρείς μπάντες του Extreme ιδιώματος, με αρκετό παρελθόν στις αποσκευές τους, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς επιχειρούν να επιστρέψουν τη Μουσική εκεί που κρατιέται ζωντανή..
    Στα Live Venues!

    BREAKING THE CURSE @ Temple Athens
    ACID DEATH – PIRANHA – ALBERT. January 8th 2022

    ACID DEATH
    Οι Acid Death δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις... Στα 25+ χρόνια που υπάρχουν κατάφεραν να κάνουν το όνομά τους συνώνυμο του όρου Progressive Death Metal στην Ελλάδα, Έχοντας στο ενεργητικό τους 6 albums, 2 Eps, πληθώρα από διακρίσεις στον Ελληνικό και διεθνή Μουσικό Τύπο αλλά και πληθώρα ζωντανών εμφανίσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, υπόσχονται το live σαν headliners στο Temple στις 8 Γενάρη να είναι κάτι που θα θυμάται ο κόσμος για πολύ-πολύ καιρό...
    www.aciddeath.net
    www.facebook.com/aciddeathgr
    www.intagram.com/aciddeathgr

    PIRANHA
    Οι PIRANHA δημιουργήθηκαν το 1987 από τους Γιάννη (κιθάρα & φωνή) ,Κώστα (μπάσο) και ντράμερ τον Μιχάλη (από τους Deviser), αυτό τους καθιστά από τους πρωτοπόρους της ελληνικής metal μουσικής . Μετά τα ντραμς τα ανέλαβε οριστικά ο Μπάμπης (από Fragile Vastness) και λίγο αργότερα εντάχθηκε και ο Ντένης (κιθάρα) από τους Acid Death. Η μουσική που έπαιζε το συγκρότημα ήταν deathrash metal. Το συγκρότημα κατά την 14χρόνη συμμετοχή του στην ελληνική metal σκηνή κατάφερε να κυκλοφορήσεις 3 δίσκους και να παίξει μαζί και με μεγάλα διεθνή ονόματα όπως DESTRUCTION και MALEVOLENT CREATION καθώς επίσης και με πολλές ελληνικές μεγάλες μπάντες όπως SEPTIC FLESH, ACID DEATH, NIGHTFALL, FLAMES, DEATH COURIER κ.α. Στα τέλη του 2001 ήρθε η διάλυση της μπάντας  Το συγκρότημα υστέρα από 16 χρονιά απουσίας ξαναενεργοποιήθηκε στα τέλη του 2017,αυτή την φορά με τον Αντρέα από τους ALBERT στα ντραμς.Τον Σεπτέμβριο του 2019 υπογράφουν 5ετή δισκογραφικό συμβόλαιο με την γνωστή γερμανική δισκογραφική εταιρία 7hard Records με αποτέλεσμα το καινούργιο τους cd που έχει τίτλο “Arise from the Shadows” να κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο στις 14/08/2020.

                                        
    ALBERT
    Οι Albert δημιουργήθηκαν μετά από έντονες διαβουλεύσεις μηνών, το 1999 σε ένα υπόγειο στο κέντρο της Αθήνας από 4 φίλους που ήθελαν να παίξουν διασκευές. Μετά από δύο EP διασκευών, μπήκαν στο ψυγείο διότι έπρεπε να υπηρετήσουν τη μαμά πατρίδα και να βιοποριστούν. Επανήλθαν όμως και άρχισε η σύνθεση πρωτότυπου υλικού και το 2012 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP “Dinner is Served”. Έκτοτε, έδωσαν αρκετά live και συμμετείχαν σε φεστιβάλ ενώ παράλληλα κατάφεραν να ολοκληρώσουν το νέο υλικό για το πρώτου τους άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το 2022.
    https://www.facebook.com/thealbertband  
    https://music.thealbertband.com
    https://www.youtube.com/user/AlbertBulldozer  

    Σάββατο 8 Γενάρη 2022, Temple Athens (Ιάκζχου 17, Γκάζι)
    Entrance: 10 euros
    Doors Open: 20:00

    Με την ευγενική χορηγία:

    ROCKOVERDOSE Portal
    METAL HAMMER Magazine
    TV WAR show
    ROCKHARD emag
    FLIGHT OF PEGASUS Emag & Radio
    METAL RADIO
    GREEK REBELS emag
    ROCKWAY.GR emag
    NOIZY.GR portal
    DEPART.GR portal
    METAL ENTROPIA Radio and Webzine
    ROCKPAGES.gr emag
    THE GALLERY Portal
    PROGROCKS.GR emag