Thursday, 25 November 2021 14:34

METAL HAMMER LIVE PARTY: Nightstalker, Suicidal Angels, Lazy Man's Load 24 Δεκεμβρίου Fuzz Club

Written by 
    METAL HAMMER LIVE PARTY: Nightstalker, Suicidal Angels, Lazy Man's Load 24 Δεκεμβρίου Fuzz Club

    Τα κάλαντα των Χριστουγέννων! Η χρονιά θα τελειώσει με ένα εγγυημένα εκρηκτικό βράδυ που θα μας βάλει με δύναμη και ελπίδα σε ένα καλύτερο 2022. Αυτό θα μας συμβεί την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου όταν οι Nightstalker, οι Suicidal Angels και οι Lazy Man's Load θα ανέβουν στην σκηνή του Fuzz Club στο μεγάλο Live Party που διοργανώνει το Metal Hammer. Be There! Stay Heavy!

    Εδώ όλες οι σχετικές πληροφορίες για το καλύτερο χειμερινό event της χρονιάς.

    Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου στο Fuzz Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1).

    Nightstalker

    Suicidal Angels

    Lazy Man's Load



    Αξίζει σε όλους η χρονιά να τελειώσει με ένα μεγάλο Live Party ώστε να αντλήσουμε δύναμη και αισιοδοξία για ένα σαφώς καλύτερο 2022! Για να συμβεί αυτό, το Metal Hammer θα ανεβάσει στην σκηνή του Fuzz Club την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου δύο από τα καλύτερα συγκροτήματα που διαθέτει η μουσική μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Την μπάντα συμμορία των αειθαλών heavy rockers Nightstalker και τους απολύτως φορμαρισμένους στις live εμφανίσεις τους, thrash metallers Suicidal Angels! Την βραδιά θα ανοίξουν οι σφόδρα ταλαντούχοι Lazy Man's Load.



    Θέλουμε η νύχτα να γεμίσει από κιθάρες, watt και τραγουδάρες και τα σχήματα που έχουμε ως καλεσμένους στην γιορτή του Metal Hammer, σίγουρα μπορούν να εγγυηθούν όλα τα παραπάνω. Φέρτε μαζί σας την γιορτινή σας διάθεση, φέρτε και τους φίλους σας, αυτό είναι βράδυ που θα έχει πολλά εμβληματικά riff και πλατιά χαμόγελα! Ελάτε από νωρίς να τους ευχαριστηθείτε όλους! Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της εποχής: για την είσοδο είναι απαραίτητο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και ταυτότητα. 
     
    Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00.
    Τιμή εισιτηρίου: 15 euro.

    Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από την Viva ΕΔΩ.     

    Το event στο Facebook υπάρχει εδώ.