Saturday, 26 February 2022 11:25

SAKIS TOLIS: “The Dawn Of The New Age” νέο τραγούδι από τον Αρχηγό των Rotting Christ

Written by 
    SAKIS TOLIS: “The Dawn Of The New Age” νέο τραγούδι από τον Αρχηγό των Rotting Christ

    Όπως ήδη είναι γνωστό στο τεύχος Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί ο ηγέτης των Rotting Christ, Σάκης Τόλης, είναι στο εξώφυλλο του εντύπου και στις σελίδες μας φιλοξενούμε μια μεγάλη συνέντευξη στην οποία μας μιλά για τον πρώτο προσωπικό δίσκο του που έχει τον τίτλο “Among the fires of Hell”. Σημειώνουμε ότι ο δίσκος ως φυσικό format, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά ως CD, μαζί με το τεύχος Μαρτίου του Metal Hammer!

    Ο πρόλογος της μεγάλης  συνέντευξης που φιλοξενούμε στο τεύχος Φεβρουαρίου, δίνει τον προσανατολισμό της συζήτησης που πραγματοποιήσαμε μαζί του:

    Ο ΣΑΚΗΣ ΤΟΛΗΣ είναι ένας άνθρωπος που έχει μάθει στη ζωή του να μην μένει στάσιμος. Η πανδημία τού έκοψε τα φτερά, τον ανάγκασε να φύγει από τον δρόμο που όλα αυτά τα χρόνια έχει μάθει να ζει, αλλά δεν πτοήθηκε. Μάζεψε τις δυνάμεις του, έβαλε σε μία σειρά τις ανησυχίες του, αντιμετώπισε κατάματα την κατάθλιψη και, τελικά, δημιούργησε ένα προσωπικό album από εκείνα που αν είχες ζήσει τους Rotting Christ στη μέση περίοδό τους, θα σε συγκλονίσει. Το ίδιο συγκλονιστικό όμως θα είναι και για όσους τους έμαθαν αργότερα, αφού στις συνθέσεις βρίσκουμε και το πρόσφατο πνεύμα της μπάντας. Για όλα αυτά και για πάρα πολλά άλλα, μιλάμε στη συνέντευξη αυτή που θα έλεγε κανείς πως είναι και μία κατάθεση ψυχής. Το “AMONG THE FIRES OF HELL”, θα κυκλοφορήσει μαζί με το Metal Hammer στο τεύχος Μαρτίου και τον ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο έντυπο. Ο λόγος σε αυτόν…

    Το νέο τραγούδι που εμφάνισε σήμερα ο Αρχηγός των Rotting Christ, έχει τον τίτλο “The Dawn Of The New Age” και το απολαμβάνουμε εδώ.

    Αναμένουμε ολόκληρο το album σε φυσικό format, το οποίο όπως αναφέρει ο σπουδαίος μουσικός στην συνέντευξη του στο έντυπο, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά ως CD μαζί με το τεύχος Μαρτίου του Metal Hammer. Μέχρι τότε, εδώ ακούμε και τα δύο ακόμα τραγούδια που δημοσιοποιήθηκαν πριν από λίγες μέρες.