Sunday, 27 March 2022 08:49

TAYLOR HAWKINS: Έφυγε από τη ζωή ο drummer των Foo Fighters

Written by 
    TAYLOR HAWKINS: Έφυγε από τη ζωή ο drummer των Foo Fighters

    Σε ηλικία 50 ετών έφυγε απροσδόκητα την Παρασκευή 25 Μαρτίου από τη ζωή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του ο Taylor Hawkins, επί 25 χρόνια drummer των Foo Fighters.

    Την ανακοίνωση του θανάτου του Τεξανού μουσικού έκανε η ίδια η μπάντα αναφέροντας: «Η οικογένεια των Foo Fighters είναι συντετριμμένη από την τραγική και ξαφνική απώλεια του αγαπημένου μας Taylor Hawkins. Το μουσικό του πνεύμα και το μεταδοτικό γέλιο του θα ζουν μαζί μας για πάντα. Οι καρδιές μας βρίσκονται με τη σύζυγο, τα παιδιά και την υπόλοιπη οικογένεια του και ζητούμε η ιδιωτικότητα τους να αντιμετωπιστεί με τον δέοντα σεβασμό σ' αυτή την αφάνταστα δύσκολη ώρα.»

    Ο Hawkins την ώρα του θανάτου του βρισκόταν στην Bogotá της Κολομβίας όπου επρόκειτο να δώσει συναυλία με τους Foo Fighters στα πλαίσια της νοτιοαμερικανικής περιοδείας τους. Οι πρώτες αναφορές των τοπικών αρχών κατόπιν αρχικών εξετάσεων, υποστηρίζουν πως στον οργανισμό του εντοπίστηκαν διάφορες ναρκωτικές ουσίες.

    Από πλευράς μας, ευχόμαστε καλή δύναμη στην οικογένεια, τους φίλους και τους bandmates του Taylor Hawkins και τον θυμόμαστε από τις μουσικές του.