Friday, 08 April 2022 17:07

LEFTOVER BULLETS: Ξεκινούν περιοδεία στην Ελλάδα - Οι πρώτες τρεις συναυλίες και όλες οι λεπτομέρειες

Written by 
    LEFTOVER BULLETS: Ξεκινούν περιοδεία στην Ελλάδα - Οι πρώτες τρεις συναυλίες και όλες οι λεπτομέρειες

    Οι Θεσσαλονικείς Leftover Bullets ξεκινούν την περιοδεία “Don’t tell mama Tour” και ανακοίνωσαν τις πρώτες τρεις συναυλίες της. Το tour τους θα διαρκέσει από τις 9 Απριλίου έως και τον Σεπτέμβριο.

    Τα πρώτα τρία live θα γίνουν σε Κατερίνη (9/4), Ξάνθη (15/4) και Θεσσαλονίκη (16/4) και σύμφωνα με το συγκρότημα «τους fans περιμένουν πρωτόγνωρες εκπλήξεις με Guest stars και συνεργασίες καθώς και αρκετά ανανεωμένο setlist».

    Αναλυτικότερα όλες οι λεπτομέρειες για τις επικείμενες εμφανίσεις τους:

    - Σάββατο 9 Απριλίου «Δον Κιχώτης» Κατερίνη
    - Παρασκευή 15 Απριλίου “Nostos Live” Ξάνθη
    - Σάββατο 16 Απριλίου “Eightball Live stage” Θεσσαλονίκη

    Δον Κιχώτης
    «Πρεμιέρα του “Don’t tell mama!? Tour στην Κατερίνη, εκεί που οι Leftover Bullets έχουν αγαπηθεί όσο καμία πόλη εκτός της γενέτειρα τους, και στη θερμή ατμόσφαιρα που πάντα τους προσφέρει ο Δον Κιχώτης! Δυο χρόνια σχεδόν από την τελευταία τους εμφάνιση εκεί, λόγω covid, το συγκρότημα δε θα μπορούσε να διαλέξει καλύτερο μέρος για την έναρξη του tour, και αναμένεται να παρουσιάσει extra δυναμικό και μακροσκελή set list με κομμάτια από τα 2 τους άλμπουμ καθώς και από τον επερχόμενο 3ο».

    Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, και οι πόρτες θα ανοίξουν στις 22:00
    Διοργάνωση: SoldOut Music Productions

    Nostos Live
    «Οι Leftover Bullets επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ξάνθη και το γνωστό σε όλους Nostos live στα πλαίσια του “Don’t tell mama!? Tour. Οι heavy rockers δηλώνουν ενθουσιασμένοι που θα έχουν αυτή την ευκαιρία σε μία πόλη που αγαπάει το rock να αναδείξουν τις λαϊβικές τους ικανότητες με τραγούδια από τα 2 πρώτα άλμπουμ τους και μια γεύση από το επερχόμενο 3ο, να χτίσουν το δικό τους κοινό και να γνωρίσουν από κοντά τους ήδη υπάρχοντες διαδικτυακούς fan τους».
    Είσοδος 5€
    Doors open: 21:00
    Διοργάνωση: SoldOut Music Productions

    Eightball Live Stage
    «Δυο χρόνια μετά από την τελευταία εμφάνιση των Leftover Bullets στην πόλη τους, λόγω covid συνθηκών, το live στο Eightball είναι γεγονός!
    “Η επιστροφή στο σπίτι μας μετά από 2 χρόνια δε θα μπορούσε να είναι ένα απλό live, έτσι σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα διπλό…!” Δηλώνουν τα μέλη. H Τάνια Κικίδη θα είναι το δώρο των L.B. στους fan, καθώς θα ανέβει μαζί τους στη σκηνή να κάνει αυτό που ξέρει καλά! Για πολλούς η καλύτερη ροκ Ελληνίδα τραγουδίστρια επισκέπτεται τη σκηνή του eightball για πρώτη φορά και μαζί με τους L.B. υπόσχονται μια Hard n’ Heavy Rock πανδαισία! Τα υπόλοιπα επί σκηνής!!».
    Είσοδος: 10€
    Doors open: 20:30
    Show starts: 22:00
    Διοργάνωση: SoldOut Music Productions