Thursday, 14 April 2022 21:57

NECROMANTIA: "Epitaph-The Complete works" - Τίτλου τέλους με ένα μοναδικό vinyl box set

Written by 
    NECROMANTIA: "Epitaph-The Complete works" - Τίτλου τέλους με ένα μοναδικό vinyl box set

    Οι Necromantia κυκλοφορούν το σύνολο των ηχογραφήσεών τους καθ' όλη την πορεία της καριέρας τους σε boxset με βινύλια.

    Η κυκλοφορία αναμένεται στις 31 Οκτωβρίου ενώ οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

    «Ορίστε λοιπόν: ο επικήδειος ενός συγκροτήματος. Ένα συγκρότημα που δεν θα κυκλοφορήσει ξανά νέα μουσική. Ένα συγκρότημα που έχασε τη μισή του ψυχή. Μια μπάντα που κατέβηκε στην Άβυσσο....

    Πάντα ονειρευόμουν ένα κουτί με όλες τις ηχογραφήσεις μας... Όχι όμως ως επικήδειο, όχι κάτω από αυτές τις συνθήκες... Περιέργως η ζωή και ο θάνατος ακολουθούν το δικό τους μονοπάτι...

    Λοιπόν, για πρώτη και τελευταία φορά αυτές είναι οι πλήρεις ηχογραφήσεις των NECROMANTIA σε όλο τους το μεγαλείο. Από τις πρώτες μας μέρες μέχρι τις τελευταίες.

    Η Circle Music έκανε την επιθυμία μου πραγματικότητα και υποστήριξε αυτό το σπουδαίο εγχείρημα της κυκλοφορίας όλων των ηχογραφήσεών μας σε βινύλιο, μέσα σε ένα πολυτελές κουτί με χρυσό ανάγλυφο με τον κατάλληλο τίτλο: "EPITAPH: THE COMPLETE WORX".

    Κάθε μία από τις ηχογραφήσεις έχουν γίνει remastered από τον George Emmanuel του Pentagram Studio, προσθέτοντας μια φρέσκια και θανατηφόρα αύρα στη μουσική μας.

    Όλη η μουσική μας αντιπροσωπεύεται, φυλάσσεται και εκφράζεται μέσω εννέα δαιμονικών οντοτήτων: Pazuzu. Satan, Set, Medusa, Typhon, Ahriman, Lucifer, Tiamat και Leviathan.

    Κάθε μία από αυτές είναι φτιαγμένη από τον ταλαντούχο καλλιτέχνη Innominadus Horridus ο οποίος όχι μόνο έδωσε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια αλλά μετά από πολλές συζητήσεις που είχαμε μεταξύ μας κατάφερε να συλλάβει τη μαγική ουσία της ύπαρξης και του συμβολισμού πίσω από όλα όσα αντιπροσωπεύει κάθε μία από αυτές τις οντότητες στον φυσικό και στον πνευματικό, αποκρυφιστικό κόσμο και τον τρόπο που συνδέονται με τη μουσική μας.

    Μπορείτε όχι μόνο να τις δείτε στα εξώφυλλα των άλμπουμ μας, αλλά περιλαμβάνονται επίσης ως εννιά εκτυπώσεις σε χαρτί περγαμηνής μαζί με τη σφραγίδα τους, ώστε να μπορείτε να τις τοποθετήσετε στα δωμάτιά σας και να επικαλεστείτε τη δύναμη και τις αρετές τους» περιγράφει ο Magus.

    Αναλυτικά τα βινύλια θα είναι τα εξής:

    -The Utter Darkness (promo 90)
    -Black Arts (our split with Varathron)
    -Crossing the Fiery Path
    -Scarlet Evil., Witching Black
    -Ancient Pride
    -IV: Malice
    -The Sound of Lucifer storming Heaven
    -The Serpent Skull (our split with Αχεροντας plus the covers from “Covering Evil”)
    -To the Depths we Descend

    Το κουτί θα κυκλοφορήσει σε δύο versions:
    -3 black, 3 red, 3 gold vinyls (500 αντίτυπα) (προπαραγγελίες εδώ)
    -9 gold vinyls από το Bandcamp των NECROMANTIA (166 αντίτυπα) (προπαραγγελίες εδώ)