Sunday, 31 July 2022 09:55

FIREWIND-GUS G: Live σε Αθήνα και Θεσ/νικη για τα 20 χρόνια του ντεμπούτου "Βetween Ηeaven Αnd Ηell"

Written by 
    FIREWIND-GUS G: Live σε Αθήνα και Θεσ/νικη για τα 20 χρόνια του ντεμπούτου "Βetween Ηeaven Αnd Ηell"

    Δυο συναυλίες φωτιά θα δώσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι Firewind το σχήμα που ηγείται ο παγκόσμιος Gus G. (ex – Ozzy Osbourne), με αφορμή την συμπλήρωση φέτος των 20 χρόνων από την πρώτη heavy metal πυρκαγιά που εξαπέλυσε με το ντεμπούτο album του, το "Βetween Ηeaven Αnd Ηell"! Δεν θα χάσουμε την ευκαιρία και θα είμαστε εκεί να απολαύσουμε το σχήμα του καταπληκτικού κιθαρίστα! Τις ημερομηνίες και τις λεπτομέρειες για αυτές τις δυο συναρπαστικές γιορτινές βραδιές τις διαβάζουμε εδώ.

    Δεν έχουμε καμία αμφιβολίες πως οι δυο συναυλίες με αιτία τα 20 χρόνια του πρώτου δίσκου του σχήματος, στην Αθήνα την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στο Gagarin 205 και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο Principal Club Theater, θα έχουν έναν εντελώς ξεχωριστό ιστορικό χαρακτήρα. Το Δελτίο Τύπου μας δίνει όλες τις σχετικές λεπτομέρειες

    FIREWIND 20th ANNIVERSARY SHOW
    Ο Gus G και οι Firewind επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 5 χρόνια , για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια από το πρώτο τους album "Βetween Ηeaven Αnd Ηell"! Συγκεκριμένα, θα εμφανιστούν στην Αθήνα την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου , στο Gagarin και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο Principal Club Theater.

    Τα πέντε χρόνια που πέρασαν από την τελευταία φορά που οι Firewind ισοπέδωσαν το Principal είναι πάρα πολλά. Ήρθε όμως η ώρα! Μετά τις ΗΠΑ και τα καλοκαιρινά φεστιβάλ oι Gus G , Herbie Langhans (Avantasia,Seventh Avenue), Jo Nuñez (ex Kamelot) και Petros Christo, επιστρέφουν για ένα μοναδικό επετειακό show , το οποίο θα καλύψει όλη την πορεία του group , από το "Between heaven and Hell" , μέχρι το πρόσφατο album Firewind !

    Στο party των Firewind είστε όλοι καλεσμένοι! Μην ξεχαστείτε όμως. Εξασφαλίστε εγκαίρως τα early bird εισιτήρια. Η online προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει!

    Από 01 Αυγούστου στα φυσικά σημεία: Monsterville , Metal Era, No Remorse στην Αθήνα και Διώροφoν στη Καλαμαριά , Nephilim , Alone και Dizzy Dolls στα Θεσσαλονίκη

    Tickets:
    www.123tickets.gr/en/events/firewind_ath.html
    https://www.viva.gr/tickets/music/firewind/