Friday, 30 September 2022 22:43

RICHIE FAULKNER (JUDAS PRIEST): Υπεβλήθη σε 2η εγχείρηση ανοικτής καρδιάς

Written by 
    RICHIE FAULKNER (JUDAS PRIEST): Υπεβλήθη σε 2η εγχείρηση ανοικτής καρδιάς

    Έναν χρόνο πριν, ο 41χρονος τότε, κιθαρίστας των Judas Priest, Richie Faulkner, υπεβλήθη σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς σε νοσοκομείο του Kentucky, έχοντας καταρρεύσει κατά τη διάρκεια συναυλίας των Βρετανών θρύλων στο Louder than Life Festival.

    Πριν από μερικές ημέρες, στην επέτειο αυτής της περιπέτειας της υγείας του, ανάρτησε μια δήλωση στη σελίδα του στο Facebook (συνοδευόμενη από video πριν από τη συναυλία στο Kentucky), αποκαλύπτοντας πως υπεβλήθη εκ νέου σε επέμβαση μετά το πέρας της φετινής ευρωπαϊκής περιοδείας, στα πλαίσια της οποίας επισκέφτηκαν και την Αθήνα.

    Η δήλωση αναλυτικά έχει ως εξής:

    «26 Σεπτέμβρη 2021, Louisville, Kentucky, Louder than Life Fest

    «Σαν σήμερα πριν έναν χρόνο. Λιγότερο από μια ώρα πριν αλλάξει για πάντα η ζωή μου. Είναι τρελό τη μία στιγμή να ακούς το κοινό να τραγουδά το "War Pigs" - τα πάντα φαίνονταν φυσιολογικά - και την επόμενη να συνειδητοποιείς πως ήταν οριακά η τελευταία φορά που το άκουγα.

    «Εν αγνοία μου, υπήρχαν προβλήματα που έβραζαν κάτω από την επιφάνεια και κυριολεκτικά εξερράγησαν. Είμαι τυχερός και ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ, έναν χρόνο μετά και γράφω αυτή τη δήλωση. Η υποστήριξη που έλαβα από το σπίτι μου, τα νοσοκομεία αλλά και από όλους εσάς τους metal maniacs δεν έχει προηγούμενο και σας ευχαριστώ όλους.

    «Δεν έχω ξεφύγει ακόμα από τη δίνη. Λίγο πριν ξεκινήσουμε τη φετινή περιοδεία, οι εξετάσεις έδειξαν ένα κενό μεταξύ του μοσχεύματος και της αορτής μου που προκαλούσε μια διαρροή. Το αίμα της διαρροής δημιούργησε μια κύστη 8cm που περιέκλειε την καρδιά μου.

    «Οι γιατροί μού επέτρεψαν να περιοδεύσω αλλά με την επιστροφή μου θα έπρεπε άμεσα να νοσηλευτώ για νέα εγχείρηση ανοικτής καρδιάς. Έτσι, 3 μέρες μετά από τη συναυλία μας στο Βέλγιο, με άνοιξαν, αφαίρεσαν την κύστη και διόρθωσαν τη διαρροή.

    «Αυτή τη στιγμή έχουν περάσει 6 εβδομάδες από την επέμβαση, αισθάνομαι καλά, δυνατός και ανυπόμονος να σας ξαναδώ στο νέο σκέλος της αμερικανικής 50 Heavy Metal Years Tour που ξεκινά σύντομα.

    «Οι χειρουργοί μου ήταν πάντα πεπεισμένοι πως αυτό το διάστημα θα αρκεί για να αναρρώσω και να επανέλθω στο δρόμο και φαίνεται πως έχουν δίκιο.

    «Υποχρεωθήκαμε να ακυρώσουμε τη συναυλία στο Aftershock Festival όμως το υπόλοιπο line-up θα είναι φοβερό.

    «Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους αγαπημένους σας, ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί. Μείνετε ασφαλείς και τα λέμε σύντομα.

    «Με πολλή αγάπη, Falcon x RHRF DOTF»

    Από πλευράς μας, του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και να τον ξαναδούμε σιδερένιο επί σκηνής σύντομα.