Thursday, 02 February 2023 10:25

OZZY OSBOURNE: Η βαθιά συγκινητική δήλωση για το τέλος των περιοδειών του

Written by 
    OZZY OSBOURNE: Η βαθιά συγκινητική δήλωση για το τέλος των περιοδειών του

    Ο Madman Ozzy Osbourne, χωρίς αμφιβολία, αποτελεί από το 1970 μέχρι σήμερα, είτε με τους Black Sabbath είτε με την προσωπική του διαδρομή, μια από τις πλέον διαχρονικές, εμβληματικές φιγούρες, συνολικά για τον κόσμο του metal. Η δήλωση του που αφορά την αδυναμία του να περιοδεύει ανά τον κόσμο παίζοντας τις μουσικές του μιας και το σώμα του δεν τον βοηθά πλέον, είναι βαθιά ειλικρινής και γεμάτη από συναισθηματική φόρτιση! Ozzάρα να είσαι πάντα καλά κι ας μην σε βλέπουμε πλέον σε περιοδείες. Συνεχίζουμε να σε αγαπάμε για όσα τεράστια και αδιανόητα πολύτιμα μας έχεις προσφέρει στην πορεία σου!

    Η δήλωση του Ozzy είναι η εξής:
    «Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που είχα ποτέ να μοιραστώ με τους πιστούς ακροατές μου. Όπως ίσως γνωρίζετε, πριν από τέσσερα χρόνια, αυτόν τον μήνα, είχα ένα μεγάλο ατύχημα, όπου κατέστρεψα τη σπονδυλική μου στήλη.
    Ένας και μοναδικός σκοπός μου αυτή την περίοδο ήταν να επιστρέψω στη σκηνή. Η φωνή μου είναι μια χαρά. Ωστόσο, μετά από τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα, ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας και την πιο πρόσφατη πρωτοποριακή θεραπεία Cybernics (HAL), το σώμα μου είναι ακόμα αδύναμο.
    Είμαι ειλικρινά ταπεινωμένος από τον τρόπο που όλοι κρατήσατε υπομονετικά τα εισιτήριά σας όλο αυτό το διάστημα, αλλά με όλη μου το είναι, συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι σωματικά ικανός να κάνω τις επερχόμενη μου περιοδεία σε Ευρώπη και Αμερική, όπως ξέρω πως δεν θα μπορούσα να αντιμετωπίσω το απαιτούμενο ταξίδι. Πιστέψτε με όταν λέω ότι η σκέψη να απογοητεύσω τους θαυμαστές μου πραγματικά ΜΕ ΓΑΜΕΙ, περισσότερο από όσο θα μπορούσατε να υποθέσετε.
    Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι οι μέρες της περιοδείας μου θα είχαν τελειώσει έτσι. Η ομάδα μου αυτή τη στιγμή έρχεται με ιδέες για το πού θα μπορώ να παίξω χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και χώρα σε χώρα.
    Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου… το συγκρότημά μου… το crew μου… τους μακροχρόνιους φίλους μου, τους Judas Priest, και φυσικά τους οπαδούς μου για την ατελείωτη αφοσίωσή τους, την πίστη και την υποστήριξή τους και για το γεγονός πως μου έδωσαν τη ζωή που ποτέ μα ποτέ δεν μπορούσα να ονειρευτώ πως ότι θα είχα.
    Σας αγαπώ όλους…
    Επιστροφές χρημάτων εισιτηρίων είναι διαθέσιμες στο σημείο αγοράς».