Monday, 13 March 2023 16:21

ILIANA TSAKIRAKI: Διασκευή σε τραγούδι των Rammstein με μήνυμα κατά της παιδικής κακοποίησης

Written by 
    ILIANA TSAKIRAKI: Διασκευή σε τραγούδι των Rammstein με μήνυμα κατά της παιδικής κακοποίησης

    H Ηλιάνα Τσακιράκη, η ικανότατη τραγουδίστρια των Enemy of Reality, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του εξαιρετικού δίσκου του σχήματος που έχει τίτλο “Where Truth May Lie”, παρουσίασε μια ακουστική διασκευή και ένα videoclip για το “Mein Herz Brennt” των Rammstein. Στο όλο εγχείρημα αξίζει να υπογραμμίσουμε το  ισχυρό μήνυμα κατά της παιδικής κακοποίησης που κουβαλά.

    Το video έχει επιμεληθεί ο Bob Katsionis και ο Steve Lado έχει επιμεληθεί τα vocal recordings, mix & mastering του τραγουδιού. H προσωπική σελίδα της τραγουδίστριας στο Facebook είναι ΕΔΩ και στο Instagram είναι ΕΔΩ.

    Υπενθυμίζουμε πως στο τεύχος Μαρτίου του Metal Hammar που κυκλοφορεί, φιλοξενούμε και την άποψη της για τα 10 καλύτερα album όλων των εποχών. Ο πρόλογος στις σελίδες του άρθρου λέει τα εξής:  
    To “Where Truth May Lie” των ENEMY OF REALITY που µόλις κυκλοφόρησε, έχει εντυπωσιακό και ουσιαστικό περιεχόµενο. Η ΗΛΙΑΝΑ ΤΣΑΚΙΡΑΚΗ που κρατά το µικρόφωνο στο συγκρότηµα, αν την ακούσεις να τραγουδά έστω µια φορά, δεν την ξεχνάς. Το επίπεδο των δυνατοτήτων της, η εκφραστικότητα στις ερµηνείες και η τεχνική της, αθροίζουν ως σύνολο µια συγκλονιστική εµπειρία. Οι οµότεχνοί της στο εξωτερικό, γυναίκες και άντρες, ας πάρουν µολύβι και χαρτί να κρατήσουν σηµειώσεις, θα τις χρειαστούν. Εδώ αφήνει για λίγο το µικρόφωνο και τη διδασκαλία φωνητικής που κάνει σε τραγουδιστές και ηθοποιούς και µας µιλά ως ένα κορίτσι που έχει µεγάλη αγάπη στη µουσική ως ακροάτρια. Αυτοί είναι οι 10 δίσκοι που λατρεύει.