Thursday, 06 April 2023 11:48

THE SILENT WEDDING: Νέο video clip πριν τη συναυλία τους στο Piraeus Club Academy

Written by 
    THE SILENT WEDDING: Νέο video clip πριν τη συναυλία τους στο  Piraeus Club Academy

    Ενόψει της συναυλίας τους στο Piraeus Club Academy μαζί με τους Illusory και τους Fortis Ventus, οι λυρικοί progsters The Silent Wedding παρουσιάζουν το νέο τους video.

    Συμπληρώνοντας ένα χρόνο από την κυκλοφορία του εντυπωσιακού τους άλμπουμ "Ego Path" οι The Silent Wedding κυκλοφορούν το νέο τους βίντεο για το "Song of the Dead" σε συνεργασία με τον John Kaimakamis & τους Nightwatchers.

    Πρόκειται για τη δραματική κορύφωση του δίσκου περιλαμβάνοντας όλα τα στοιχεία εκείνα για τα οποία ξεχωρίζει ο ήχος των αθηναίων Prog-Power metallers. Εμπνευσμένο από πασίγνωστο επικό μυθιστόρημα και πολυαγαπημένη τηλεοπτική σειρά, ξεχωρίζει για την αμεσότητα, τον λυρισμό, τη δύναμη και τις συναισθηματικές του διακυμάνσεις. Στο επιβλητικό αυτό φινάλε συνοψίζεται το κεντρικό νόημα του δίσκου με ένα χορωδιακό ξέσπασμα που συναρπάζει.

    "We keep on falling until we've fallen down..."

    Το group βρίσκεται αναμφισβήτητα σε φόρμα μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις σε Αθήνα με τους Within Temptation, καθώς και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας περιοδεύοντας με τους Illusory.
    Illusory & The Silent Wedding ετοιμάζουν μια δυνατή από κοινού εμφάνιση στο Piraeus Club Academy το Σάββατο 8 Απριλίου μαζί με τους Fortis Ventus.


    Facebook Event