Monday, 10 April 2023 10:47

WARLORD: Συναυλίες στη μνήμη του William J Tsamis

Written by 
    WARLORD: Συναυλίες στη μνήμη του William J Tsamis

    Οι Warlord, το θρυλικό αμερικανικό metal συγκρότημα, ανακοινώνουν ότι θα πραγματοποιήσουν περιορισμένο αριθμό special συναυλιών το 2024 για να γιορτάσουν τόσο την κληρονομιά του συγκροτήματος, όσο και τη μουσική και τη μνήμη του ιδρυτή κιθαρίστα William J Tsamis που δυστυχώς πέθανε τον Μάιο του 2021.

    Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

    40 χρόνια μετά την κυκλοφορία τόσο του εμβληματικού "Deliver Us" και του κλασικού "And the Cannons of Destruction Have Begun", οι Warlord θα αποδώσουν ένα σετ με έμφαση στο πρώιμο υλικό τους που διαμόρφωσε και επηρέασε αυτό που γνωρίζουμε σήμερα ως Epic Heavy Metal, και έγιναν ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιδραστικά σχήματα του είδους. Ο περιορισμένος αριθμός αυτών των special shows θα πραγματοποιηθεί για να γιορτάζουν την κληρονομιά των Warlord και του William J Tsamis. Θα είναι εξαιρετικά συγκινητικά, τόσο για τους μουσικούς που θα συμμετέχουν, όσο και για τους οπαδούς, οι οποίοι θα ζήσουν ξανά τη μουσική που σημάδεψε μέρος της ζωής τους και τα συναισθήματά τους. Αυτές οι περιορισμένες, ειδικές συναυλίες του 2024, θα χτιστούν γύρω από αυτό το συναίσθημα και όχι ως μια επανασύνδεση της μπάντας.

    Η ειδική σύνθεση της περιοδείας θα είναι:
    Mark Zonder - Τύμπανα
    Giles Lavery - Φωνητικά
    Philip Bynoe - Μπάσο
    Jimmy Waldo - Πλήκτρα

    Η θέση του κιθαρίστα θα αποκαλυφθεί αργότερα. Όπως αναφέρει ο Mark Zonder, «Θα χρησιμοποιήσουμε guest κιθαρίστες τους οποίους θα αποκαλύψουμε αργότερα. Ο Bill είναι αναντικατάστατος».

    Τα μέλη που θα απαρτίσουν τη σύνθεση, έκαναν τα ακόλουθα σχόλια:
    Mark Zonder: "Rising out of the ashes once again".
    Giles Lavery: «Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που εμφανίστηκα με τους Warlord στη Γερμανία και τους καταπληκτικούς οπαδούς στην Ελλάδα, είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να τραγουδήσω ξανά αυτά τα υπέροχα τραγούδια στη μνήμη του φίλου μας Bill και μαζί με όλους τους θαυμαστές των Warlord, για τον εορτασμό της αιώνιας κληρονομιάς του συγκροτήματο».
    Philip Bynoe: «Θα είναι υπέροχο να αποτίνουμε φόρο τιμής στον Bill και να παίξω τα παλιά τραγούδια με το συγκρότημα. Οι οπαδοί θα απολαύσουν αυτά τα shows».
    Jimmy Waldo: «Μεταξύ των περιοδειών και των ηχογραφήσεων με τους Alcatrazz, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος αυτών των ειδικών shows. Θα παραμείνω πιστός στην αυθεντική παράδοση των Warlord με κάθε τρόπο».

    Θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις, καθώς και επιπλέον νέα τους επόμενους μήνες.