Thursday, 04 May 2023 12:57

LAZY MAN'S LOAD: Live μαζί με Bent By Sorrow και Leftover Bullets στο Piraeus Club Academy

Written by 
    LAZY MAN'S LOAD: Live μαζί με Bent By Sorrow και Leftover Bullets στο Piraeus Club Academy

    Ένα από τα πλέον ανερχόμενα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής, οι Lazy Man’s Load εμφανίζονται την Παρασκευή 12 Μαίου στη σκηνή του Piraeus Club Academy μαζί με τους Bent By Sorrow και τους Leftover Bullets και μας υπόσχονται μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

    Ακολουθεί το δελτίο τύπου των διοργανωτών:

    Ladies and Gentlemen,
    Attention please,
    Lazy Man’s Load present: Fed to the Shrine
    Ένα χρόνο μετά το τελευταίο headline show τους οι Lazy Man’s Load επανέρχονται στο Piraeus Club Academy την Παρασκευή 12 Μαϊου. Σκοπός ένα πολλά υποσχόμενο headline show το οποίο και θα αποτελέσει το κλείσιμο του All Hat no Cattle κεφαλαίου. Μαζί τους οι εκρηκτικοί Bent by Sorrow και ανατρεπτικοί Leftover Bullets.
    Παρουσίαση για πρώτη φορά υλικού από τον επερχόμενο δεύτερο δίσκο, εικαστικές και όχι μόνο προσθήκες είναι μερικές από τις εκπλήξεις που υπόσχεται το συγκρότημα.
    Με το βλέμμα καρφωμένο στο φετινό καλοκαίρι, γεμάτοι ανυπομονησία για την συμμετοχή τους στο RockWave Festival υπόσχονται μια βραδιά χαοτική.

    Προπώληση εισιτηρίων: ΕΔΩ


    Short Bio:
    Οι Lazy Man’s Load (aka LML) ιδρύθηκαν στις αρχές του 2017 και χωρίς να χάσουν χρόνο μετά από κυκλοφορούν το πρώτο τους single Video Clip με τίτλο "Start Breathing” στο τέλος του καλοκαιριού. Τον επόμενο χρόνο κυκλοφορούν αμέσως ακόμη ένα single Video Clip με την ονομασία “Persian Mistress”, το οποίο παρουσιάστηκε στην μουσική σκηνή τον Ιανουάριο του 2018.
    Η πρώτη συναυλιακή παρουσία των LML ήταν στην μορφή ενός mini tour στο πλάι των Βρετανών “Skandal” (Ioannina-Arta-Patra) το οποίο κατέληξε με ένα headline live show στην Αθήνα με μπάντες της underground σκηνής. Αμέσως μετά έπαιξαν μια σειρά από μεγάλα live shows, όπως στο Let It Beer Festival 3 και 4, ανοίγοντας για τους Tuber, Naxatras, Rusty Bonez και Mora Stin Fotia, συνεχίζοντας στο An Club με τους “Beggars”, όπως και στο Temple με τους “The Crashes”.
    Ακολουθεί η κυκλοφορία του ντεμπούτο album τους με τίτλο “All Hat No Cattle” στις 2 Ιουλίου του 2021, το οποίο βγήκε από την Sleaszy Rider SRL, ενώ λίγο καιρό μετά παρουσίασαν video clip για το κομμάτι “ In For The Kill”, “Gomorrah” και “Hot As A 2$ Pistol”.
    Στην μετά - Covid περίοδο, εμφανίσεις όπως στο Metal Hammer’s Christmas Party ανοίγοντας την βραδιά για τους Nightstalker και Suicidal Angels, όπως και το headline show του Album Release τους στο Temple στις είναι η ευκαιρία να παίξουν το υλικό τους live μετά την κυκλοφορία του ενώ η support εμφάνισή τους για λογαριασμό των Σουηδών H.E.A.T στο Gagarin 205 στις βάζει θαυμαστικό σε μια χρονιά που λίγο πριν κλείσει τους βρίσκει παρέα με τους αγαπημένους φίλους Project Renegade στο νέο Piraeus Club Academy. Το 2023 έκανε ποδαρικό στο Gagarin 205 για ακόμα μια φορά, support αυτή τη φορά των μοναδικών 1000mods.
    Πλέον οι Lazy Man’s Load, έχουν αισίως ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις και την παραγωγή του δεύτερου Album τους, ο τίτλος του οποίου και θα ανακοινωθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

    H ΙΣΤΟΡΙΑ:
    Οι Lazy Man’s Load διηγούνται ιστορίες του κύριου χαρακτήρα τους (Lazy Man). Ο Lazy Man και το βιβλίο του καταγράφουν τις δικές του εμπειρίες τις οποίες μπορεί ο καθένας να συναντήσει στην καθημερινή του ζωή. Όλο αυτό παίρνει θέση σε βάλτους και ερήμους μιας post-apocalyptic δυστοπίας, ένα κλίμα το οποίο επηρεάζει σε έναν μεγάλο βαθμό την μουσική των Lazy Man’s Load (LML).
    The Music:
    Η μουσική αποτελείται από ένα πάντρεμα Heavy Metal/Southern/Hard Rock στοιχείων, mid-half tempo ρυθμικών, σκοτεινών μελωδιών και επιθετικών φωνητικών.

    Lazy Man’s Load
    Johnny Fixx (Guitar)
    The New Kid (Guitar/Backing Vocals)
    Chow (Bass/Backing Vocals)
    Pani Blaster (Drums/Percussion)
    Roxx Krash (Vocals)


    SOCIAL MEDIA:
    FACEBOOK
    INSTAGRAM
    YOUTUBE