Wednesday, 29 May 2024 01:58

ROTTING CHRIST: 3 support acts για το live στη Θεσ/νίκη (8/6), επίσης εμφάνισαν νέο animation video για το “The Farewell”

Written by 
  ROTTING CHRIST: 3 support acts για το live στη Θεσ/νίκη (8/6), επίσης εμφάνισαν νέο animation video για το “The Farewell”

  Το Σάββατο 8 Ιουνίου οι Rotting Christ στη Θεσσαλονίκη, στη Μονή Λαζαριστών, θα γιορτάσουν με ένα μεγάλο live τα 35 χρόνια της διαδρομής τους. Σήμερα ανακοινώθηκαν τα 3 συγκροτήματα που θα εμφανιστούν πριν το θρυλικό σχήμα. Επίσης η μπάντα παρουσίασε ένα νέο καταπληκτικό animation video για το τραγούδι “The Farewell” που συμπεριλαμβάνεται στον καινούριο δίσκο τους «Προ Χριστού» που μόλις κυκλοφόρησε.

  Θυμίζουμε πως το τεύχος Μαΐου, φιλοξενούμε τον ηγέτη του σχήματος Σάκη Τόλη στις σελίδες μας, σε μια μεγάλη, ειλικρινέστατη, εκ βαθέων συνέντευξη.

  Στο ίδιο τεύχος υπάρχει και η αναλυτική δισκοκριτική για το νέο album.

  Εδώ βλέπουμε το νέο καταπληκτικό animation video για το τραγούδι “The Farewell” το οποίο αναφέρεται στους πεσόντες συντρόφους στο πεδίο της μάχης. Έπος...

  Το Σάββατο 8 Ιουνίου θα είμαστε παρόντες στη μεγάλη συναυλία των Rotting Christ στη Θεσσαλονίκη, στη Μονή Λαζαριστών, και τα 3 σχήματα που θα προηγηθούν θα είναι οι Khirki, Euphrosyne και Typhus. Οι διοργανωτές μας δίνουν όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.

  X LALALA PRESENTS

  ROTTING CHRIST

  CELEBRATING 35 YEARS

  ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ

  ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

  Οι Rotting Christ στην επική εμφάνισή τους στην πόλη της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 8 Ιουνίου θα έχουν μαζί τους τρία special guest σχήματα-φωτιά:

  KHIRKI

  EUPHROSYNE

  TYPHUS

  Τρεις μπάντες που έχουν το δικό τους φανατικό κοινό θα ανέβουν στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών, κάνοντας αυτή τη νύχτα ακόμα πιο καυτή.

  Οι Khirki (Κίρκη) είναι ένα μουσικό τρίο από την Αθήνα που ισορροπεί ανάμεσα στο rock ‘n’ roll και την παραδοσιακή μουσική. Η μπάντα αντλεί το όνομά της από τη γνωστή μάγισσα της μυθολογίας που μετέτρεψε το πλήρωμα του Οδυσσέα σε ζώα σερβίροντάς τους το μαγικό της κρασί. Αντίστοιχα το συγκρότημα, αφότου μάζεψε καρπούς από τη metal/rock κουλτούρα (Kvelertak, Mastodon, Tool, κλπ.) και επηρεάστηκε βαθιά από τα ντουμάνια της Ανατολής και των Βαλκανίων, δημιούργησε το δικό του μαγικό «ζωμό», διατηρώντας άθικτο και ανόθευτο το heavy χαρακτήρα του.
  Το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο full-length άλμπουμ με τίτλο «ΚΤΗΝΩΔΙΑ» το οποίο κέρδισε τον ενθουσιασμό της metal κοινότητας και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τον εγχώριο και διεθνή Τύπο. Φέτος επανήλθαν με τη νέα τους κυκλοφορία «ΚΥΚΕΩΝΑΣ» και την παρουσιάζουν ζωντανά σε εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

  Οι Euphrosyne θεωρούνται από τα πλέον ανερχόμενα ονόματα της εγχώριας post black metal σκηνής, με τη πρόσφατη κυκλοφορία του EP "Κeres" να τους ανεβάζει στις περισσότερες ελληνικές σκηνές, δίπλα σε ονόματα όπως Σάκης Τόλης, Sylvaine, Allochiria, Aetherian κι άλλες αξιόλογες μπάντες της underground σκηνής. Το προσφάτως δημιουργημένο (2021) συγκρότημα είχε δώσει ήδη ένα πρώτο δείγμα των σκοτεινών και περιπετειωδώς μελωδικών ήχων του, με τα singles "Thorns Above The Skies" και "Rattus" των πρώτων ημερών ύπαρξής του. Τώρα, πλήρες μελών, βρίσκεται στην πιο ώριμη και ολοκληρωμένη συνθετικά φάση του, προσμειγνύοντας μελωδικό ήχο και black metal, με ορχηστρικά σημεία και φωνητικά που ποικίλουν από σκισμένες κραυγές, μέχρι μελωδικές pop γραμμές.

  Οι Typhus και υπόσχονται μια καταιγιστική εμφάνιση για τους φίλους του Heavy/Thrash. Έχοντας μια γεμάτη εμφανίσεις διετία, σε Ευρωπαϊκό έδαφος αλλά και εγχώρια με κυριότερες αυτή στο Athensrocks Festival στην Αθήνα, μαζί με μπάντες θρύλους όπως οι Candlemass, οι Rotting Christ και οι Ghost, καθώς και τη συμμετοχή στο Wacken Open Air, επιστρέφουν για να παρουσιάσουν την καινούργια τους δουλειά. Όπως είναι φυσικό, δεν θα λείπουν και κομμάτια από το ντεμπούτο της μπάντας, Mass Produced Perfection, το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβρη του 2020, και θα δώσει το thrash/speed στίγμα του.

  Όσα εισιτήρια έχουν ήδη αγοραστεί ισχύουν κανονικά για τις 8 Ιουνίου.

  Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε μαζί τα 35 χρόνια της μεγαλύτερης Ελληνικής metal μπάντας όλων των εποχών!

  Πληροφορίες Εισιτηρίων

  Σημεία Προπώλησης

  Ηλεκτρονικά: more.com

  tickethouse.gr – powered by more.com

  Τηλεφωνικά: 11876
  Σε όλα τα more Spots

  Δίκτυο Public
  Public online: http://tickets.public.gr/
  Kαταστήματα Public
  https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp

  The Nephilim Metal Music Store
  Πατριάρχου Ιωακείμ 17

  Alone Music Store
  Γ. Θεοχάρη 2, Τηλ: 2310266772

  Café Bar Διώροφον
  Κερασούντος 81, Καλαμαριά - Τηλ: 2310453998

  Εδώ από το επίσημο κανάλι των Rotting Christ, ακούμε ολόκληρο το καινούριο album του συγκροτήματος.