Στις 8 Απριλίου, ο Zakk Wylde κυκλοφορεί το δεύτερο του προσωπικό album -μετά από 20 χρόνια- το "Book of Shadows II". Πρώτο video από 'κει, το "Sleeping Dogs".

Το πρώτο video από τον νέο τους δίσκο με τίτλο “House of Lust” που διατίθεται προς πώληση ψηφιακά μέσω του bandcamp της μπάντας από τις 16 Μαρτίου έδωσαν στη δημοσιότητα οι Madleaf. Ο λόγος για το κομμάτι “Burn” που μπορείτε να παρακολουθήσετε να εκτελείται ζωντανά στο Universe Studio, παρακάτω. Το video επιμελήθηκε ο Manos G..

Το video clip για το κομμάτι “Invoking the Hunter” από τον πρόσφατο δίσκο τους “The Lost Chapters” έδωσαν στη δημοσιότητα οι Dimlight και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Αθηνά Τούσια ενώ συμμετέχουν οι ηθοποιοί Joanna David, Jean Baptiste και Νίκος Πολιτόπουλος.

Το video clip για το κομμάτι “Catatonic” έδωσαν στη δημοσιότητα οι cult thrashers Exumer και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο David Thelen με τα γυρίσματα να λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής περιοδείας της μπάντας. Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στον πρόσφατο, τέταρτο full length δίσκο της μπάντας με τίτλο “The Raging Tides” που κυκλοφόρησε στις 29 Ιανουαρίου μέσω της Metal Blade.

Στις 29 Ιανουαρίου κυκλοφόρησε μέσω της Century Media ο νέος δίσκος “When We Are Death” των Hexvessel της κολλεκτίβας του Mat "Kvohst" McNerney (Beastmilk/ Grave Pleasures, Dødheimsgard). Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip για το κομμάτι “When I Am Dead”.

Το ολοκαίνουριο video για το κομμάτι “Flamethrower” παρουσίασαν οι Αμερικανοί brutal deathsters Skinless.

Τρίτο video - clip από τους έλληνες brutal deathsters Mortal Torment για το ομότιτλο κομμάτι του δεύτερου περσινού άλμπουμ τους ”Cleaver Redemption”.

Καινούριο video – clip από τους Φινλανδούς pagan metallers Moonsorrow για το κομμάτι “Suden Tunti” (The Hour of the Wolf).

Σήμερα, 18 Μαρτίου, κυκλοφόρησε το ένατο studio album των Mystic Prophecy με τίτλο “War Brigade” μέσω της Massacre Records. Η παραγωγή έγινε από τον frontman της μπάντας R.D. Liapakis στο Music Factory & Prophecy Studio με τον Fredrik Nordström σε συνεργασία με τον Liapakis να προσθέτει τις τελευταίες πινελιές στο φημισμένο Studio Fredman στη Σουηδία. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip για το κομμάτι “The Crucifix”.

Το πρώτο video clip από τον ντεμπούτο δίσκο τους με τίτλο “The Cosmic Wrath” έδωσαν στη δημοσιότητα οι Scarblade που αποτελούν μετεξέλιξη των Ruthless Steel. Ο λόγος για το κομμάτι “Die in the Night” και μπορείτε να παρακολουθήσετε το video παρακάτω. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα Aspiotis Studios σε παραγωγή του Γιώργου Ασπιώτη και θα κυκλοφορήσει από την No Remorse Records σε ημερομηνία που αναμένεται.