Guardian of the HAMMER

Guardian of the HAMMER

Εντυπωσιακά ξεκινούν την πορεία τους οι occult doom heavy newcomers Saturday Night Satan, μιας και τα πρώτα δείγματα γραφής από την αισθητική τους είναι άκρως ενδιαφέροντα. Εδώ υπάρχουν όλες οι πληροφορίες που αφορούν το πρώτο album τους που έχει τον τίτλο “All Things Black”, το videoclip για το "Devil in Disguise" καθώς και τα lyric videos για τα τραγούδια “Rule With Fire” και “Lurking in the Shadows”.

Μάρτιος που ΔΕΝ χάνεις! Μάρτιος που θα κουβεντιαστεί! Ο BRUCE DICKINSON στην πολυσέλιδη, αποκλειστική, συνέντευξη στο έντυπο, μιλά για ΟΛΑ! Για τους Iron Maiden. Για όσα συνέβησαν στη συναυλία του ΟΑΚΑ. Για την σχέση του µε τους οπαδούς, για τον ψηφιακό κόσμο, για την τέχνη… Με αυτή την αιτία βρίσκεται στο εξώφυλλο του τεύχους, ενώ το έτερο εξώφυλλο καταλαμβάνουν οι ηγέτες του Νορβηγικού black metal EMPEROR τους οποίους με ανυπομονησία περιμένουμε αρχές Απρίλιου για ένα μεγάλο, ιστορικό live. Με τον IHSAHN στις μέσα σελίδες να μας δίνει αυτοκρατορική συνέντευξη, στην οποία εκτενώς συζητάμε ολόκληρη την διαδρομή τους αλλά και όσα συνέβησαν στην Νορβηγία την δεκαετία του 1990! Επίσης, στο δρόμο για να γιορτάσουµε τα 40 χρόνια του METAL HAMMER, σε κάθε τεύχος µέχρι τον Δεκέµβρη θα αναδηµοσιεύουµε κάτι από όσα έχουν φιλοξενηθεί στις σελίδες µας και έχουν ξεχωρίσει. Για αυτόν τον λόγο στο τεύχος Μαρτίου, θα βρείτε την ιστορική συνέντευξη του Bruce Dickinson, την εποχή που μόλις είχε φύγει από τους Iron Maiden, όταν ήρθε ως καλεσµένος µας στην Αθήνα για τον εορτασµό των 10 χρόνων του περιοδικού (Τεύχος Νο. 121, 2 / 1995)! Αν θέλετε να μάθετε τα σημεία διανομής του METAL HAMMER, τηλεφωνήστε στο 210-4820033 ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook και θα σας ενημερώσουμε για το πού υπάρχει διαθέσιμο. Επίσης το τεύχος μπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας το παραγγελία ΕΔΩ. Σας ευχαριστούμε που μας επιτρέπετε να βαδίζουμε δίπλα σας!!

Στην Πάτρα θα βρεθούνε για live των Απρίλιο οι Αθηναίοι Achelous και μαζί τους στο ρόλο των support acts θα έχουν οι Servants To The Tide και οι Infertale.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του φετινού Ejekt Festival, τον Ιούλιο θα επισκεφθούν την Αθήνα για live οι Korn και support act θα είναι οι Spiritbox.

Όπως ανακοινώθηκε, η φωνή των Slipknot και των Stone Sour, ο Corey Taylor με το προσωπικό του σχήμα θα βρίσκεται για συναυλία στο θέατρο του Λυκαβηττού τον Μαϊο.

Μετά το εξαιρετικό “Nothing Is Sacred” album που εμφάνισαν τον καλοκαίρι το 2022, το σχήμα των Dorian Shroom, έρχεται τώρα να δημοσιοποιήσει ένα καινούριο απολαυστικό τραγούδι με τον τίτλο “Carved In Stone”, το οποίο λαμβάνει έμπνευση από τον μύθο του Προμηθέα.

Το νέο τραγούδι που δημοσιοποίησαν οι Judas Priest έχει τον τίτλο “The Serpent and the King” καθώς προ των πυλών είναι το νέο album των Metal Gods το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου. Στο τεύχος Φεβρουαρίου του Metal Hammer, έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε μια ολοκληρωμένη προακρόαση του δίσκου και εδώ μπορείτε να ακούσετε όλα τα τραγούδια που έχουν δημοσιοποιήσει, μέχρι τώρα, από το επερχόμενο album.

Κινηματογραφικό Έπος το νέο videoclip!! Οι Rotting Christ, μία από τις βασικότερες πρεσβείες της χώρας σε όλο τον metal πλανήτη, επιστρέφουν δισκογραφικά με την πολυαναμενόμενη νέα κυκλοφορία, «Προ Χριστού». Το πρώτο videoclip - τραγούδι που δημοσιοποιούν από τον επερχόμενο album είναι το “Like Father, Like Son”.

Από την πλούσια σοδιά του underground που υπάρχει στις μέρες μας στην εγχώρια σκηνή, οι Kiva τον Απρίλη θα βρίσκονται στο An Club όπου και θα μας παρουσιάσουν τον πρώτο δίσκο τους που έχει τον τίτλο “An Elegy of Scars and Past Reflections”. Μαζί τους στην σκηνή θα είναι οι Omega Monolith και οι Urstaat.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα το Release Athens, την ημέρα που θα πρωταγωνιστούν οι Megadeth στην Πλατεία Νερού, θα απολαύσουμε και τους Σουηδούς Grand Magus.

Page 1 of 85