Οι At the Gates πρόκειται να κυκλοφορήσουν το comeback album τους με τίτλο "At War With Reality" στις 28 Οκτωβρίου. Το album των Σουηδών ηχογραφήθηκε στα Studio Fredman του Gothenburg και μιξαρίστηκε στα Fascination Street Studios του Örebro της Σουηδίας από τον Jen Bogren (Opeth, Katatonia, Soilwork, κλπ).

Τελευταίος δίσκος των At the Gates ήταν το ιστορικό "Slaughter of the Soul" του 1995 που επηρέασε όσο τίποτ' άλλο τον σουηδικό μελωδικό death metal ήχο (NWOSDM) και τον αμερικάνικό metal ήχο των '00s (NWOAHM).

Yπενθυμίζουμε πως οι At the Gates θα εμφανιστούν στην Αθήνα τη Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015 στο Stage Volume 1 (Εndsight και Cerebrum τα support) και στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 10 Ιανουαρίου στο Principal Club Theater (support οι Cerebrum και Revenge of the Giant Face).

Στο METAL HΑΜΜΕR Αυγούστου ασχολούμαστε εκτενώς με την δεκαετία του '90, τα σπουδαία (και μη) έργα της, τα πρόσωπα και τα γεγονότα που την χαρακτήρισαν. Φυσικά, oι At the Gates με albums όπως το "Slaughter of the Soul" έχουν τη θέση τους στις σελίδες του συλλεκτικού αυτού αφιερώματος.

comments