Οι Κρητικοί PreEmptive Strike 0.1 έχουν την τιμή να συνεργάζονται με τον Niklas Kvafforth, frontman των Shining και Skitliv, για τις ανάγκες του νέου τους εφτάιντσου (ή digipak) EP με τίτλο "Pierce Their Husk".

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

H νέα θυγατρική εταιρία της πολωνικής Odium Records (με μπάντες όπως Varathron, Akrotheism, Kaoskult, Black Altar , Thy Flesh), η Sonic Hell Rec κυκλοφορεί ήδη τη νέα δουλειά της dark electro μπάντας PreEmptive Strike 0.1 από την Κρήτη και το EP "Pierce Their Husk" με τον Niklas Kvarforth των Shining στα φωνητικά και με την προσθήκη κιθαρίστα. Διατίθεται ως 7” vinyl και ως digipack με 5 εξτρα κομμάτια.

Το 7" βινύλιο περιέχει συνεργασιες με τον Niklas Kvarforth – τα 2 μικροτερα κομμάτια είναι στο στυλ των Shining, ηχογραφημένα με φυσικά τύμπανα και περιέχονται μόνο στο 7’’. Οι remixers Skiltron NV101 είναι μελη από Enshadowed and Vulturine.

Το digipack περιέχει 2 από τα 4 κομματια που βρίσκονται και στο 7" και επιπλέον συνεργασίες με τους Νορβηγούς death metallers V28 (Vendluss records), ένα remix από Nyne [industrial black metal project του Psy con Nyne (live κιθαρίστας στους Septic Flesh)], συνεργασία με τους Γερμανούς Lyfthrasyr [industrial black metal μπάντα με τη συμμετοχή των Aggreash και Nefastus (ex-Belphegor, ex-Debauchery, ex- Zombie Inc)], κι ένα remix από τους παγκόσμιας κλάσης industrial metallers Vigilante.

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε κατευθείαν από την μπάντα στέλνοντας e-mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), είτε από την εταιρία, καθώς κι από το Βοwel of Noise.

comments