Χαράς ευαγγέλια για τους σκληροπυρηνικούς οπαδούς των Rush, καθώς με αφορμή τα 40 χρόνια της καριέρας των Καναδών κυκλοφορεί στις 11 Νοεμβρίου το υπερπολυτελές box set "R40" το οποίο θα περιλαμβάνει 8 Blu-Ray ή 10 DVD's γεμάτα με live στιγμές από όλη την καριέρα του trio.

Mέσα στο κουτί θα βρίσκονται τα "Rush in Rio", "R30", "Snakes & Arrows Live", "Time Machine 2011: Live in Cleveland" και "Clockwork Angels Tour", συν ένα bonus DVD με ανέκδοτο υλικό από το 1974 μέχρι το 2013.

Το τελευταίο δισκάκι περιλαμβάνει 8 τραγούδια από την εμφάνιση στο Laura Secord Secondary School του 1974 όπου βλέπουμε τον αυθεντικού τους drummer, John Rutsey, και παίζουν τραγούδια όπως το "I've Been Runnin'" και "The Loser" και τη διασκευή στο "Bad Boy" του Larry William, όπου έγινε γνωστό από τους Beatles. Επίσης, υπάρχουν τα "Anthem" και "Lakeside Park" live στο Capitol Theatre από το 1976, ολόκληρο το έπος του "2112" σε μία σπάνια πλήρη εκτέλεση του από συναυλία του 1997, το "Lock And Key" από την περιοδεία του "Hold Your Fire", όπως και πλάνα από την ένταξη των Rush στο Rock and Roll Hall of Fame.

To πακέτο θα συνοδεύεται από ένα βιβλιο 52 σελίδων γεμάτο με memorabilia και φωτογραφίες από την 40χρονη καριέρα του group.

Δείτε εδώ το trailer:

comments