H επίσημη ιστοσελίδα των Motörhead (www.imotorhead.com) διοργανώνει έναν διαγωνισμό στον οποίο οι fans των Βρετανών καλούνται να δημιουργήσουν το δικό τους video για την live εκτέλεση του "Killed by Death", όπως αυτή ακούγεται στο bonus CD της "tour edition" του "Aftershock" album.

Oι οπαδοί της παρέας του Lemmy καλούνται να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη και να δημιουργήσουν το δικό τους video για την αγαπημένη τους μπάντα, όπως αυτοί ακριβώς το φαντάζονται. Το διακριθέν video, φυσικά, θα θεωρηθεί ως επίσημο και θα προωθηθεί απ' όλες τις επίσημες ιστοσελίδες των Motörhead και την δισκογραφική τους. Επιπροσθέτως, ο νικητής σκηνοθέτης/ δημιουργός θα λάβει κάποια special Motörhead δώρα, συν το όνομα των Motörhead στο βιογραφικό του.

Οι συμμετοχές πρέπει να βασίζονται αποκλειστικά στην συγκεκριμένη live εκτέλεση του κομματιού και τα videos ανεβαίνουν στο YouTube υπό τον τίτλο “Killed by Death Fan Video Motörhead Contest”. Επίσης, οι συμμετέχοντες πρέπει να κοινοποιούν τα videos τους στην επίσημη Facebook σελίδα του συγκροτήματος (www.facebook.com/OfficialMotorhead). Εκεί θα επιλεχθούν τα καλύτερα videos και οι fans θα ψηφίσουν το νικητή.

Μπορείτε να στέλνετε τις δημιουργίες σας μέχρι τη Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι τότε, το αυθεντικό, μυθικό video- clip της studio εκτέλεσης του "Killed by Death", είθε να σας σταθεί ως έμπνευση:

comments