Ο θρυλικός ιδρυτής των Deep Purple και Rainbow, Ritchie Blackmore, δήλωσε ότι σκέφτεται την επιστροφή του στο hard rock την επόμενη χρονιά, τουλάχιστον για κάποιες επιλεγμένες συναυλίες.

Ποιες είναι οι δηλώσεις του Ritchie: «Yπάρχει κάποια αλήθεια στις φήμες που ξεκίνησε ο παλιός μου συνεργάτης στους Rainbow, Joe Lynn Turner, για επιστροφή των Rainbow. Όμως, υπάρχει εκεί πολύ μπέρδεμα και αβεβαιότητα. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να ξαναπαίξω rock, δηλαδή τραγούδια των Deep Purple και Rainbow, μόνο για λίγες μέρες τον Ιούνιο του 2016. Προς το παρόν, δεν έχω επιλέξει με ποιους μουσικούς θα το κάνω αυτό. 'Εχω κάποιους κατά νου, αλλά δεν θα ήταν σωστό να τους αποκαλύψω. Σ' ένα μήνα θα είμαι περισσότερο σίγουρος. Θα παίξουμε 3 ή 4 shows τον Ιούνιο, αυτό είναι όλο.»

«Θεωρώ πως ο Turner δεν θα είναι μέρος αυτού του project, παρόλο που δεν το ξέρει ακόμα. Έχει τη δική του καριέρα, μου αρέσει, και μαζί κάναμε καλά τραγούδια και δίσκους, όπως το "Street of Dreams". Θέλω να κάνω μία μίξη στη μπάντα, με διάσημους μουσικούς και όχι τόσο διάσημους. Έτσι το σχεδιάζω για την ώρα, και είναι η πρώτη φορά που μιλάω δημόσια γι' αυτό.»

Υπενθυμίζουμε πως ο 70χρονος κιθαρίστας έφυγε από τον rock χώρο το 1997 για να επικεντρωθεί στην medieval folk μπάντα του, Blackmore's Night, μαζί με την σύζυγό του Candice Night και με 10 δίσκους στο ενεργητικό τους.

comments