Thursday, 22 September 2016 16:40

GIVEN FREE REIN: “Love Pigs” (νέο video clip)

Written by 
    GIVEN FREE REIN: “Love Pigs” (νέο video clip)

    Το πρώτο video clip από το ντεμπούτο δίσκο τους με τίτλο “In Ear Trip” έδωσαν στη δημοσιότητα οι δικοί μας Given Free Rein που κινούνται σε post ηχητικά μονοπάτια. Το κομμάτι που επέλεξαν είναι το “Love Pigs”.

    Τα γυρίσματα και το μοντάζ ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος του Drunk Design Tripolis που έχει επιμεληθεί και το artwork του δίσκου.

    Η παραγωγή, η ηχοληψία, η μίξη και το mastering πραγματοποιήθηκαν στο Grindhouse Studio Athens από τον Γιώργο Μπόκο. Τα τύμπανα ηχογραφήθηκαν από τον Δημήτρη Μισιρλή στo Matrix Recording Studio στην Κυψέλη όπου πρόσφατα ηχογράφησαν και το επερχόμενο album τους, “As Above So Below” οι Nightstalker.

    Η μπάντα αποτελείται από τους Αντρέα Κουρέτα στην κιθάρα, τα πλήκτρα και τα φωνητικά, Ντίνο Ρούλο των Nightstalker στα τύμπανα και Ορέστη Λαζαρίδη στο μπάσο. Μπάσο στον δίσκο παίζουν οι Λουκάς Κερκύρας και Γιώργος Μπόκος ως guests, ενώ επίσης συμμετέχουν ο Χάρης Παζαρούλας στο κοντραμπάσο, ο Ιωάννης Μωραΐτης στην τρομπέτα και πρόσθετα φωνητικά κάνουν η Εύη Κορκόφιγκα και ο Βλάσης Ζιούβας.

    Στο κανάλι της μπάντας στο YouTube μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το album όπως και στο Bandcamp τους (απ' όπου μπορείτε και να το αγοράσετε) καθώς βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία από τις 23 Μαΐου του 2016.

    Track listing:

    01. Magnetic Fields
    02. Love Pigs
    03. In-Ear Trip
    04. The Lost Ghost
    05. Day In The Dark
    06. Blood Type
    07. Sidekicks
    08. Athens Spirit
    09. Devious Soul
    10. Vein Of Light