Tuesday, 18 October 2016 21:12

PUSCIFER: “The Arsonist” (νέο video clip με σάτιρα ενάντια στον Donald Trump)

Written by 
    PUSCIFER: “The Arsonist” (νέο video clip με σάτιρα ενάντια στον Donald Trump)

    Με τον πρόσφατο δίσκο τους, “Money Shot” να έχει συμπληρώσει σχεδόν έναν χρόνο κυκλοφορίας, οι Puscifer του Maynard James Keenan των Tool και των A Perfect Circle έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμα video clip με concept που κατακεραυνώνει την ηθική που πρεσβεύει ο Donald Trump.

    Πιο συγκεκριμένα, στο animation του video μια ομάδα από γυναίκες μαχητές επιτίθεται σε ένα τέρας γιγαντιαίου μεγέθους με τα χαρακτηριστικά του υποψηφίου του ρεπουμπλικανικού κόμματος και το όνομα Trumpzilla. Αυτή η ιδέα έρχεται να δέσει εξαιρετικά με την κατακραυγή ενάντια στον Donald Trump ύστερα από καταγγελίες γυναικών ότι αποπειράθηκε να τις παρενοχλήσει σεξουαλικά, ενώ στο φως έχουν έρθει και ηχογραφήσεις στις οποίες μιλά χωρίς ντροπή για τα εν λόγω περιστατικά.

    Οι καταγγελίες αυτές προστίθενται στον μεγάλο κατάλογο με απολύτως απαράδεκτες, προκλητικές και ρατσιστικές συμπεριφορές του επιχειρηματία εις βάρος πολλών κοινωνικών ομάδων (αφροαμερικανών, λατίνων και γυναικών μεταξύ άλλων) τόσο στη διάρκεια της εκστρατείας του όσο και παλαιότερα. Στην περιγραφή μάλιστα του video, βρίσκουμε την ατάκα "Sometimes you grab the Puscifer. Sometimes the Puscifer grabs you", που κάνει λογοπαίγνιο με το όνομα της μπάντας και τις δηλώσεις του Trump ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μια γυναίκα πιάνοντας τα γεννητικά της όργανα.

    Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει ο David Brown και ο Junior aka Lord Tyrion με την Puscifer Entertainment να είναι υπεύθυνη για την παραγωγή.

    Ας θυμηθούμε και το video για το ομώνυμο κομμάτι του "Money Shot", σε σκηνοθεσία του Tim Cadiente.