Friday, 15 September 2017 18:21

MYRKUR feat. CHELSEA WOLFE:”Funeral” (νέο video clip)

Written by 
    MYRKUR feat. CHELSEA WOLFE:”Funeral” (νέο video clip)

    Από σήμερα κυκλοφορεί ο καταπληκτικός νέος δίσκος της Δανής Myrkur με τίτλο “Mareridt” μέσω της Relapse.

    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip για το “Funeral” ένα τραγούδι με ανατριχιαστική gothic αισθητική, στο οποίο συμμετέχει η εξίσου υπέροχη όσο και απόκοσμη, Chelsea Wolfe. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν ζωντανά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Las Vegas, ενώ το όργανο που παίζει η Myrkur ονομάζεται nyckelharpa και είναι ένα είδος παραδοσιακής Σουηδικής άρπας.

    Θυμόμαστε επίσης, τα υπόλοιπα τραγούδια που έχουν δημοσιευτεί από το εξαιρετικό, πραγματικά, album και συγκεκριμένα το “Ulvinde” με το video clip που το συνοδεύει, το “De Tre Piker” ξανά με τη συνοδεία nyckelharpa και το “Måneblôt”. Το album ηχογραφήθηκε στην Κοπεγχάγη και το Seattle σε παραγωγή του Randall Dunn (Wolves in the Throne Room, Sunn O))), Earth).

    Εκτός από την Myrkur, και η Chelsea Wolfe έχει το νέο solo album της προ των πυλών. Ο δίσκος έχει τίτλο “Hiss Spun” και θα φτάσει στα χέρια μας στις 22 Σεπτεμβρίου μέσω της Sargent House. Σε αυτό συμμετέχουν ο Troy Van Leeuwen των Queens of the Stone Age στην κιθάρα και ο Aaron Turner, τραγουδιστής των Isis. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Salem της Μασαχουσέτης με παραγωγό τον Kurt Ballou, κιθαρίστα των Converge.

    Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση με το video clip για το “16 Psyche” καθώς και τα "Vex", "Offering" και "The Culling". Στο επόμενο τεύχος του Metal Hammer, θα ασχοληθούμε εκτενώς με την καλλιτεχνική πορεία τόσο της Myrkur όσο και της Chelsea Wolfe.