Saturday, 21 October 2017 22:09

SATYRICON: “To Your Brethren in the Dark” (νέο video clip)

Written by 
    SATYRICON: “To Your Brethren in the Dark” (νέο video clip)

    Από τις 22 Αυγούστου κυκλοφορεί ο νέος δίσκος των Satyricon με τίτλο “Deep Calleth Upon Deep”, μέσω της Napalm Records.

    Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το video clip για το τραγούδι “To Your Brethren in the Dark”, σε σκηνοθεσία του καλλιτέχνη LABAN και με τη συμμετοχή των ηθοποιών Tonya Cornelisse, Diana Wyenn και Shawn Kathryn Kane.

    Ο frontman της μπάντας, Satyr, δήλωσε για το video: «Ήθελα το “To Your Brethren in the Dark” να είναι η ερμηνεία του τραγουδιού από έναν σκηνοθέτη, και όχι κάτι που θα συμπεριελάμβανε την μπάντα να παίζει το τραγούδι. Είναι πάντα ενδιαφέρον να βλέπω τη δουλειά μας μέσα από τα μάτια ενός άλλου καλλιτέχνη και όπως και το τραγούδι, έτσι και το video έχει μετατραπεί σε ένα μικρό ταξίδι. Το “To Your Brethren in the Dark” είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια του δίσκου. Μιλά για συναισθήματα, για τη φύση μας, για τα πνεύματα, για το φθινόπωρο, τις μελαγχολικές και βροχερές ημέρες, αυτούς που χάσαμε και αυτούς που δεν έχουμε συναντήσει ακόμα. Μπορείς να πεις ότι είναι ένας φόρος τιμής στη θλίψη του ανθρώπου και στο δράμα της φύσης από την οποία περιβαλλόμαστε. Είναι ένα τραγούδι για τους σκοτεινούς πύργους του παρελθόντος και αυτούς που θα χτιστούν στο μέλλον. Περάστε τη δάδα στους σκοτεινούς σας αδελφούς.»

    Στο Metal Hammer Οκτωβρίου που κυκλοφορεί, φιλοξενείται ο drummer των Satyricon, Frost. Στη συνέντευξη που θα διαβάσετε στις σελίδες του εντύπου, ο Νορβηγός μουσικός μας μιλά με λεπτομέρειες για τη δημιουργία του δίσκου, για το μέλλον της μπάντας αλλά και για την κατάσταση της υγείας του Satyr ο οποίος αναρρώνει από τον όγκο στον εγκέφαλο με τον οποίο διαγνώστηκε στα τέλη του 2015. Την άποψή μας για τον δίσκο, θα τη βρείτε στο τμήμα των δισκοκριτικών.

    Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι οι Satyricon εμφανίζονται στην Αθήνα και το Fuzz Club την Τρίτη 29 Ιανουαρίου, ύστερα από εννιά χρόνια απ’ την τελευταία συναυλία τους στη χώρα μας. Σε αυτό το link θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

    Από τους Satyricon θυμόμαστε και το lyric video για το ομώνυμο τραγούδι από τον δίσκο, καθώς και το release show του στην πόλη τους, το Oslo.