Thursday, 26 April 2018 12:52

BULLET FOR MY VALENTINE: “Over It” (νέο video clip)

Written by 
    BULLET FOR MY VALENTINE: “Over It” (νέο video clip)

    Στις 29 Ιουνίου κυκλοφορεί ο νέος, έκτος studio δίσκος των Ουαλών Bullet for My Valentine με τίτλο “Gravity”, μέσω της νέας τους δισκογραφικής στέγης, Search and Destroy που είναι παρακλάδι της Spinefarm.

    Εδώ μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση με το τραγούδι “Over It” και το video clip που το συνοδεύει, σε σκηνοθεσία του Stuart T. Birchall της Numinous Pictures.

    Το “Gravity” είναι το ντεμπούτο του drummer Jason Bowld και του μπασίστα Jamie Mathias που μπήκαν στη μπάντα μετά την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων του προηγούμενου δίσκου, “Venom”.

    Αναφορικά με το δίσκο, ο frontman της μπάντας, Matt Tuck δήλωσε: «Εδώ και ένα χρόνο σκέφτομαι πολύ τη λέξη «σύγχρονος». Πιστεύω ότι είναι ένας σύγχρονος δίσκος, και όχι κάτι παλιομοδίτικο με τις επιρροές μας να φαίνονται φόρα παρτίδα. Το έχουμε κάνει ήδη αυτό, άλλωστε, άρα έπρεπε να προχωρήσουμε και να κάνουμε τη μπάντα μας πιο ενδιαφέρουσα. Δεν θέλουμε να αποξενώσουμε κανέναν όμως δε θέλουμε να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια. Πιστεύω ότι οι μεταλλάδες θα απολαύσουμε το δίσκο μας και νιώθω πραγματικά πως τα πιο ήρεμα, ηλεκτρονικά μέρη θα κάνουν τις βαρύτερες στιγμές ακόμα πιο ισοπεδωτικές. Θέλουμε να προσκαλέσουμε τον ακροατή και να τον πάρουμε μαζί μας σε ένα ταξίδι.»